Aabenraa Kommune

Information om COVID19-hjemsendelser på tre skoler

Del

På grund af positive COVID-19-test er elever og ansatte på både Hjordkær Skole, Kongehøjskolen og Fjordskolen hjemsendt.

26 elever og to ansatte er hjemsendt på Hjordkær Skole, 19 elever og én lærer hjemsendes på Kongehøjskolen, mens der på Fjordskolen er hjemsendt 17 elever og fem ansatte. Alle tre steder er en elev testet positiv, hvorfor Aabenraa Kommune har været i dialog med smitteopsporingslinjen for at nå frem til antallet af hjemsendelser.

- Vi har som altid en god dialog med sundhedsmyndighederne, når vi har et tilfælde med en positiv coronatest. De relevante forældre på både Hjordkær Skole, Kongehøjskolen og Fjordskolen er orienteret om hjemsendelserne, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune, og fortsætter:

- Helt generelt vil jeg fortsat opfordre til, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og testning følges.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum