Aabenraa Kommune

Information om COVID19-hjemsendelser på Tinglev Skole og i dagplejen

Del

På grund af positive COVID-19 test anbefaler Styrelsen for Patientsikkerhed, at alle elever og ansatte på Tinglev Skole skal screenes, før de igen kan vende tilbage på skolen. Samtidig er også to børn og en dagplejer hjemsendt som nære kontakter.

Flere smittetilfælde i Tinglev betyder, at alle elever og ansatte på Tinglev Skole er hjemsendt til screeningstest for COVID-19, før de igen kan vende tilbage til skolen.

Når man er hjemsendt til screeningstest, kan man vende tilbage til skolen, når man har ét negativt testsvar fra sin COVID19-test. Som nær kontakt kræves to negative testsvar, før man igen kan vende tilbage til institutionen.

- Vi har efter anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed valgt at hjemsende alle elever og ansatte på Tinglev Skole med henblik på screening. Alle forældre og ansatte er orienteret om, at vi følger de retningslinjer, der er givet fra sundhedsmyndighederne. Jeg vil samtidig opfordre til at lade sig teste hurtigst muligt, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune.

Desuden er der et barn i dagplejen i Tinglev, der betragtes smittet med COVID-19, hvorfor en dagplejer samt to børn er hjemsendt som nære kontakter.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum