Aabenraa Kommune

Indvielse af nyt kunstværk i CampusParken

Del

Mandag 30. august indvies kunstværket Frihed i CampusParken.

CampusParken, som er et større grønt område, der skaber sammenhæng på tværs af de forskellige uddannelsesinstitutioner, får nu sit eget kunstværk, når der er indvielse af værket mandag 30. august klokken 14.30. Værket har titlen Frihed og er skabt af kunstnerne Carina Zunino og Lena Ignestam med udgangspunkt i de unge studerendes egen fortælling.

15 unge har mødt kunstnerne, hvor de fik til opgave at skabe en fortælling om Aabenraa som studieby. På den baggrund har kunstnerne udarbejdet kunstværket Frihed med inspiration af både fremtiden og fortiden, de studerendes egne ord, tanker og energi samt Franciska Clausens cirkler og linjer.

Alle er velkomne til at deltage til indvielsen, hvor der vil være taler fra borgmester Thomas Andresen, kultur- og fritidsudvalgsformand, Lars Kristensen, formand for CampusKontaktudvalget, Søren Neess Priissholm, formand for CampusRåd Aabenraa, Kathrine Lund, og kunstnerne Carina Zunino og Lena Ignestam. Værket er blevet finansieret af uddannelsesinstitutionerne i Aabenraa, Sydbank Fonden, Fabrikant Mads Clausens Fond, Statens Kunstfond samt Aabenraa Kommune.

Indvielsen foregår ved siden af den triolektiske fodboldbane i CampusParken, så der opfordres til at benytte parkeringspladsen ved IBC, hvis man ankommer i bil.

Kontakter

Campuskoordinator, Maja Sommerlund, tlf.: 24 79 77 67; e-mail: msomm@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum