Guldborgsund Kommune

Indvielse af ny hal i Væggerløse

Del

Fredag d. 27. august kl. 13.00 er der indvielse af den renoverede og nye Væggerløse Hallen.

Nu bliver det igen muligt at få sved på panden i Væggerløse Hallen.
Nu bliver det igen muligt at få sved på panden i Væggerløse Hallen.

Siden juni 2020 er der blevet arbejdet på højtryk for at hallen igen er klar til at tage imod foreninger, skoler og alle andre, der ønsker at benytte den.

”Det bliver en glædens dag, at vi endelig kan indvie Væggerløse Hallen. Lige siden branden i juni 2020, har der været ét fælles mål, og det er at få hallen rejst igen. Vi har brug for steder som Væggerløse Hallen, så foreninger har et sted i deres lokalområde, hvor de kan mødes om at få sved på panden eller afholde andre fællesskabende aktiviteter. Derfor glæder det mig, at vi igen kan byde dem indenfor, og der har heldigvis også været rådvilde lidt forbedringer, nu vi alligevel skulle bygge op” fortæller formand for Kultur-, Fritid- og Bosætningsudvalget Martin Lohse.

Leder af Guldborgsund Hallerne Mark Stig Andersen fortæller yderligere: ”Det har været en god proces at få hallen tilbage. Både ift. brugerinddragelse, forsikringen og Idebyg som hovedentreprenør, som har udført et fantastisk stykke arbejde. Den store fælles indsats har betydet, at vi står med så fin en hal i dag”.

Indvielsen af hallen vil ske kl. 13.00 ved tale af Martin Lohse. Efterfølgende bliver der serveret lidt at drikke og spise. 

Kontakter

Mark Stig AndersenLeder af hallerneGuldborgsund Kommune

Tlf:25180151

Billeder

Nu bliver det igen muligt at få sved på panden i Væggerløse Hallen.
Nu bliver det igen muligt at få sved på panden i Væggerløse Hallen.
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skoleområdet i Lolland og Guldborgsund Kommune har fået et kompetenceløft24.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland og Guldborgsund Kommune har fra 2016 til 2020 arbejdet med projektet Kompetenceudvikling i praksis (KUP) gennem en bevilling på 36 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaals folkeskoledonation. Projektet har haft fokus på at styrke elevernes læring og trivsel ved at opbygge en refleksions- og feedbackkultur hos medarbejdere, ledelse og forvaltning på skoleområdet. Projektet er nu blevet evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). I evalueringen konkluderes det, at projektet har skabt et godt fundament for det videre arbejde med udviklingsindsatserne på skolerne, og at de positive resultater også er relevante for andre kommuner i landet.

LYD OG LYS TRANSFORMERER KLOSTERKIRKEN22.9.2021 11:07:02 CEST | Pressemeddelelse

Hvad sker der når et gregoriansk kor chanter med en shaman fra Congo? Eller når et Hindu-digt udsættes for en elektronisk vocoder? Og en lysinstallation pulserer og vibrerer til tonerne? På Kulturnatten fredag d. 1. oktober danner Klosterkirken i Nykøbing F. rammen om verdenspremieren på REFRAKTO – et audio-visuelt værk, der transformerer kirkerummet og inviterer alle – på tværs af kulturelle skel – til en sanselig lyd- og lysoplevelse ud over det sædvanlige.

Storstilet helhedsplan for erhvervshavnen i Nykøbing Falster offentliggøres16.9.2021 20:51:27 CEST | Pressemeddelelse

Havnen i Nykøbing Falster står over for en stor udvikling, der over de næste 10-15 år vil omdanne 1,4 kilometer erhvervshavn til et attraktivt byområde med adgang til vandet, masser af grønne områder, forskellige typer boliger og rig mulighed for aktiviteter. Planen ligger klar, og borgerne inviteres nu til dialog om forslaget, inden der i slutningen af året skal træffes endelig beslutning om planen i byrådet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum