Indvielse af ny cykelsti

Del

1,5 kilometer ny cykelsti mellem Kirkholm og Hosby i Hedensted Kommune gør det nu muligt at køre på cykelsti fra Juelsminde til Horsens.

Det er et stort ønske, der nu går i opfyldelse for beboerne i Kirkholm, Hosby og Overby, når borgmester Kirsten Terkilsen lørdag 28. maj kl. 10. indvier 1,5 kilometer ny cykelsti der forbinder de tre byer ved As vig.

”Vi har i mange år ønsket os dette stykke cykelsti, så vores børn kan cykle til tunellen i Hosby og til friskolen, rideskolen og idrætsforeningen i Overby uden at skulle krydse den meget trafikerede Gludvej. Det betyder også, at vi og de mange turister nu trygt kan cykle hele vejen fra Horsens til Juelsminde på cykelsti,” siger Tommy Due, formand for lokalrådet.

Lene Tingleff, formand for Udvalget for Teknik i Hedensted Kommune, er også meget tilfreds med, at cykelstien nu er en realitet.

”Det er både de lokale og de mange turister, som får glæde af cykelstien. Det kan kun blive et stort aktiv for turismen i området, siger hun.

Hun glæder sig samtidig over, at cykelstien tegner til at blive godt en million kroner billigere end budgetteret.

De 1,5 kilometer cykelsti var budgetteret til 6,7 millioner kroner, men den endelige anlægsudgift bliver på omkring 5,5 millioner kroner.

Indvielse af cykelsti

Tid: Lørdag 28. maj kl. 10.

Sted: Hjørnet af Kirkholmvej og Gludvej

For mere information:

Lene Tingleff, form. For Udvalget for Teknik, Hedensted Kommune

Tlf.: 2023 5815

Tommy Due, form. for lokalrådet i As

Tlf.: 2739 9491

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde21.3.2017 14:22pressemeddelelse

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde. Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015. ”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune. DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games. Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon. Da triatlonsporten er blevet så popul

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l