Industriens Pension

Industriens Pension holder omkostningerne i bund i 2021

Del

Omkostningerne til administration i Industriens Pension lander på blot 24 kr. om måneden i 2021. Det er igen i år blandt branchens absolut laveste.

Foto: Industriens Pension.
Foto: Industriens Pension.

Ansatte i industrien og fødevareindustrien kan fortsat se frem til nogle af branchens absolut laveste omkostninger til administration i deres pensionsselskab. Med driftsomkostninger på blot 24 kr. om måneden pr. medlem i år vil Industriens Pension nemlig fastholde en position som et af sektorens absolut billigste og mest effektive selskaber.

Hermed er omkostningerne pr. medlem uændrede i forhold til 2020, og det har været en vigtig prioritering at holde prisen på administration i ro.

”Når vi holder administrationsomkostningerne nede, bliver der i sidste ende mere i pension til de ansatte i industrien og i fødevareindustrien. Det har vi haft meget fokus på i budgettet. Vi har samtidig prioriteret mange nye medlemsrettede initiativer, så vi kan blive ved med løbende at forbedre vores service, men vi er fortsat meget opmærksomme på, hvad det koster,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Branchens laveste driftsomkostninger

Industriens Pension har ifølge flere uvildige opgørelser i mange år haft pensionsbranchens laveste administrationsomkostninger pr. medlem. Det blev igen sidste år bekræftet i Finanstilsynets opgørelse over centrale nøgletal for danske pensionsselskaber, herunder selskabernes omkostninger pr. forsikret.

De lave omkostninger skyldes en kombination af flere forhold, herunder at der er mange medlemmer til at dele dem, en meget velfungerende IT-platform, stor omkostningsbevidsthed og kontinuerlig fokus på effektive processer i alle dele af selskabet.

Kontakter

Billeder

Foto: Industriens Pension.
Foto: Industriens Pension.
Download

Information om Industriens Pension

Industriens Pension
Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K

https://www.industrienspension.dk/

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 410.000 medlem­mer. Ca. 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensions­ordningen. De samlede investeringer udgør 204 mia. kr. Mere information på www.industrienspension.dk

Følg pressemeddelelser fra Industriens Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Pension

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum