Haderslev Kommune

Indstilling til årets handicappris i Haderslev

Del

Kender du en person, forening, organisation som fortjener handicapprisen i Haderslev, så kan du lave en indstilling til prisen senest den 18. november 2016.

Handicaprådet uddeler den 1. december 2016 Haderslev Kommunes handicappris.

Du kan være med til at indstille en privatperson, en forening, organisation eller nogen fra erhvervslivet.

Kender du en person, en forening, en organisation eller en del af erhvervslivet, der har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune. Så kan du indstille dem til Handicapprisen i Haderslev Kommune.

Hvem kan indstilles som kandidat til året handicappris?

  • Privatperson, som har ydet en ekstraordinær indsats for handicappede

  • Forening eller organisation, som har fremmet lige muligheder for personer med handicap.

  • Idrætsklubber som har arbejdet aktivt med handicapidræt

  • En forretning eller virksomhed i Haderslev Kommune, der er i særlig grad tilgodeser handicappedes behov.

Indsatsen skal kunne relateres til Haderslev Kommunes geografiske område, og prismodtageren skal have bopæl i Haderslev Kommune.

Hvem kan indstille?

Borgere, organisationer eller foreninger med bopæl i Haderslev Kommune.

Der skal indsendes en skriftlig indstilling med et eller flere eksempler på, hvordan den indstillede har ydet en ekstraordinær indsats for handicapsagen i Haderslev Kommune.

Prisen

Handicapprisen består af et diplom og en check på 5.000 kroner

Indstilling til Handicapprisen 2016 skal være skriftlig begrundet og sendes til Handicaprådet, Rikke Nordborg, Gåskærgade 26, 6100 Haderslev eller pr. mail til rino@haderslev.dk

Sidste frist for indstilling til Handicapprisen er den 18. november 2016 kl. 12:00.Kontaktinformation:

Sekretær for Handicaprådet, Rikke Nordborg, telefon 74340504, rino@haderslev.dk

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum