Haderslev Kommune

Indstil kandidater til årets Talent og Frivilligheds Award

Del

Den 29. marts 2019 afholdes der igen Talent og Frivilligheds Award. Allerede nu er det muligt at indstille kandidater til årets priser og købe billetter til awarden.

Den 29. marts er der igen Talent og Frivilligheds Award i Haderslev. Sidste år deltog omkring 500 i awarden, og det er en ambition, at deltagerne i awarden 2019 får en oplevelse med visuelle og underholdende indtryk.

Formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Kjeld Thrane, siger:

“Talent og Frivillighedsawarden er blevet en af de helt store events i vores kommune. Det er på den aften, hvor vi har muligheden for at takke alle de frivillige der gør et fantastisk stykke arbejde inden for kultur, fritid og idræt, men også på et uformelt plan kan ”mingle” og skabe eller vedligeholder de gode relationer. Haderslev Kommune har et stort tilbud af forskellige aktiviter i de mange foreninger og vi håber, at rigtig mange vil bakke op om awarden.”

Der er nu åbnet for muligheden for både at indstille personer til priser og åbnet for, at foreningerne inden for kultur, fritid og idræt kan tilmelde sig til selve det festlige arrangement, hvor alle de dygtige udøvere og frivillige i kommunen bliver hyldet.

I løbet af aftenen vil alle, der har vundet et mesterskab blive fejret, jubilarer skal hædres, og derudover skal der uddeles 7 priser.

Det er en stor dag for frivilligheden i Haderslev Kommune, og Haderslev Kommune håber at rigtig mange vil tilmelde sig og benytte dagen til at holde en fest, og samtidig være med til at fejre og hylde de frivillige.

Det hele foregår i Haderslev Idrætscenter. Dørene åbnes kl. 17.30, og festlighederne starter kl. 18.00

Brug nedenstående link til indstilling af personer til priserne, vundne mesterskaber og jubilarer: http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=39H48LKG129J

Sidste dag til indstilling af priser, vundne mesterskaber og jubilarer er den 18. januar 2019.

Billetter til awarden kan købes her:
https://www.ticketmaster.dk/event/HAC2903?language=da-dk

Sidste tilmeldingsfrist til festen er den 8. marts 2019.

Kontakter

Fritidskoordinator Lene Autzen, tlf. 74 34 17 48
Kultur- og Fritidselev Camilla Hansen, tlf. 74 34 17 46

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Kommunerne fortæller om klima og oversvømmelser på sønderjysk dyrskue15.5.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

De sønderjyske kommuner er med, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue afholdes i Aabenraa den 24. og 25. maj 2019. I år er Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev Kommuner gået sammen om en stand under temaet klima og oversvømmelser. Der er også vandleg for børnene, man kan møde en politiker og en naturvejleder og så kan man høre om, hvordan kommunerne nu bruger droner i deres vandløbsprojekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum