Furesø Kommune

Indstil kandidater til årets integrationspris

Del

Kender du en, som gør en særlig indsats for integrationen i Furesø Kommune? Så kan du igen indstille kandidater til integrationsprisen frem til den 24. august 2022.

Furesø Integrationspris uddeles for at anerkende en ekstraordinær og værdifuld indsats for integrationen i Furesø. Integrationsprisen uddeles til enten frivillige, foreninger, virksomheder eller offentlige arbejdspladser.

Du kan indstille kandidater til Furesø Integrationspris 2022 til og med den 24. august 2022. Prisen overrækkes lørdag den 3. september ved festivalen Farverige Furesø i Farum Kulturhus.

”Det er vigtigt at hylde dem, der understøtter de stærke fællesskaber i Furesø. Vi vil gerne synliggøre og fejre det store arbejde og engagement, som mange af vores borgere, virksomheder og foreninger lægger i at sikre en god integration af borgerne i Furesø. De gode lokale erfaringer med integration skal anerkendes, så de kan inspirere endnu flere borgere til at være en del af fællesskabet. For eksempel har Furesø-borgerne ved deres modtagelse af ukrainske flygtninge vist, hvor stor velvillighed, der er lokalt til at hjælpe, og hvor stor betydning, det har for en vellykket modtagelse af nye borgere”, siger Yuying Chen (C), der er formand for Integrationsrådet.

Læs mere om integrationsprisen og kriterierne på Furesø Kommunes hjemmeside og indstil kandidater på furesoe.dk/integrationspris.

Vinderen fra 2021

I 2021 gik integrationsprisen til Anny Kjeldsen og Anne Birgitte Hovmand. De har igennem de seneste mange år via Røde Kors fungeret som aktivitetsledere for henholdsvis ”Cykeltræning for voksne” for indvandrere og flygtningekvinder og ”Kvindecafeen” for samme målgruppe.

Farverige Furesø

Integrationsprisen uddeles ved festivalen Farverige Furesø. Festivalen er en tilbagevendende fest, som Integrationsrådet arrangerer, der fejrer kommunens mangfoldighed. Her mødes borgere på tværs af kulturer og oplever skikke og gastronomiske udfoldelser fra flere forskellige verdensdele. Formålet med arrangementet er at skabe synlighed og kendskab til mangfoldigheden i kommunen. Det er gratis at deltage. Programmet indeholder blandt andet Farverige Streetfood – gratis smagsprøver af mad og drikke fra nærmest alle verdenshjørner, musikalske indslag og underholdning.

Fakta

  • Indstil kandidater til Furesø Integrationspris frem til den 24. august 2022.
  • Integrationsprisen overrækkes den 3. september under Farverige Furesø i Farum Kulturhus.
  • Integrationsprisen er en kunstgenstand, der er valgt af Integrationsrådet. 

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum