Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Indkaldelse til pressemøde om køreplan for et grønt Danmark

Del

Klimaministeriet indkalder til pressemøde onsdag d. 29. september kl. 11:00 i ministeriet på Holmens Kanal 20, 1060 København K.

På pressemødet vil klimaminister Dan Jørgensen som opfølgning på statsminister Mette Frederiksens tale ved DI’s topmøde præsentere regeringens køreplan for realiseringen af 70 pct.-målet, herunder den nye 2025-deadline og dertilhørende politiske indsatser.

Klimaministeren vil på pressemødet kort præsentere køreplanen og de politiske visioner, hvorefter det vil være muligt for journalister at stille spørgsmål. Der vil, når pressemødet er ovre, være mulighed for interview.

Efter pressemødet vil der også være teknisk gennemgang af Klimaprogram 2021, hvis analyser bl.a. danner grundlag for Køreplan for et grønt Danmark i 2030.

Deltagelse i pressemødet kræver gyldigt pressekort.

Journalister, der deltager i pressemødet, bedes sende nedenstående oplysninger til emlma@kefm.dk

  • Navn
  • Medie
  • Mail-adresse
  • Telefonnummer

Kontakter

Klimaministeriets pressetelefon: 41 72 38 05

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum