Udenrigsministeriet

Indkaldelse til doorstep om genopbygningen af Ukraine

Del

Stribevis af ukrainske byer ligger i ruiner som følge af den russiske invasion. Udenrigsministeren og erhvervsministeren vil tirsdag den 28. juni holde doorstep om Danmarks støtte til Ukraine, herunder genopbygning af landet.

Ministrenes doorstep vil finde sted foran Eigtveds Pakhus tirsdag den 28. juni kl. 09:30. Der skal bæres gyldigt pressekort.

Adresse: Eigtveds Pakhus, Strandgade 25D, 1401 København K.

Tilmelding til presserådgiver for udenrigsministeren Victor Boysen / vicboy@um.dk / 20 18 95 93

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Olieudslip kan forværre situationen i Yemen: FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte2.8.2022 13:01:11 CEST | Pressemeddelelse

Otte kilometer ud fra Yemens Kyst ligger skibet FSO Safer og ruster i Det Røde Hav. FN-arbejder på en operation, der skal tømme det forladte skib for at undgå et olieudslip, der kan blive til en af verdens største miljøkatastrofer og yderligere forværre den alvorlige humanitære situation i Yemen. Danmark støtter nu redningsoperationen med 7 millioner kroner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum