Billund Kommune

Indbydelse til informationsmøde: Billund Kommune klæder byrådskandidater på til valgkampen

Del

Kommende kandidater til byrådsvalget i Billund Kommune indbydes til at få en overordnet introduktion til de emner, der er vigtige af kende til som byrådsmedlem.

Hvad kan man egentlig træffe beslutning om som byrådsmedlem, og kan man for eksempel flytte penge fra IT til handicapområdet?

Det kan man blive klogere på, når Billund Kommune inviterer kommende byrådskandidater til informationsmøde torsdag den 9. september klokken 15:30 i kantinen på rådhuset i Grindsted.

”Vi vil gerne være åbne og samtidig bidrage til, at den kommende valgkamp foregår på et så oplyst grundlag som muligt. Vi tror på, det giver den bedst mulige debat,” siger kommunaldirektør i Billund Kommune Ole Bladt-Hansen.

Eftermiddagen kommer blandt andet til at byde på indlæg fra de to nuværende byrådsmedlemmer Ole Marcussen og Klara Lyskjær Noer, som vil fortælle om deres erfaringer som byrådsmedlemmer i Billund Kommune. Direktørerne vil fortælle om det grundlæggende i den kommunale økonomi, og hvad politikerne kan bestemme inden for lovgivningen. Til sidst er der sat tid af til spørgsmål fra deltagerne.

Som deltager må man meget gerne skrive på forhånd, hvis man har konkrete spørgsmål eller særlige interesser, man gerne vil høre mere om på mødet. Man melder sig til på Byradssekretariat@billund.dk senest fredag den 3. september.

De kandidater, der ender med at blive stemt ind, vil efter valget få et introduktionsforløb, hvor de bliver sat endnu mere ind i arbejdet som byrådsmedlem.

Kommunalvalget bliver holdt tirsdag den 16. november i år.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum