Din Tekstforfatter

Imperial har stået for de største biografoplevelser i mere end 60 år

Del

De bedste film i de bedste omgivelser I hjertet af København ligger den mere end 60 år gamle biograf Imperial. Med sin store sals imponerende lærred kommer filmene i den grad til deres ret med et forrygende billede og lyden i top. Det har nemlig altid været Imperials mission at give publikum den bedste biografoplevelse ved bl.a. at holde netop sin tekniske side konstant opdateret til den højest mulige standard.

Det ypperste indenfor billede og lyd
Imperial kan fortsat bryste sig af et indtagende billede, der med sine to laserprojektorer giver lærredet en billedoplevelse i særklasse med en yderst dynamisk rækkevidde og en nuanceret klarhed.

Ikke mindst billedets brug af kontrast er med til at gengive alt fra store eksplosioner til intime nærbilleder til perfektion. Det helt ud i det 142 kvadratmeters store lærreds yderste hjørner i salen, der kan huse tæt på 1000 gæster.

Imperial har endvidere et toptunet Dolby Atmos-lydsystem, der matcher det imponerende biografbillede.

Her træder selv de mindste detaljer i lydbilledet klart frem i såkaldt immersive audio, der er designet til at indhylle publikum i den bedst tænkelige lyd. Fra top til bund. Fra højre til venstre.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

(Billede af Thomas Hauerslev)

Oplev de største film på den bedste måde

Det er denne unikke kombination af billede og lyd, der er med til at gøre Imperial til en verificeret THX Ultimate Cinema-biograf. En kvalitetssikret blåstempling, hvor THX-mærkatet har været innovativ foregangsmand i mere end 35 år.

Publikum kan derfor godt glæde sig til at opleve en række af de største film på den bedst mulige måde i sommeren 2022.

Bl.a. har ’Top Gun: Maverick’ med Tom Cruise i flyvende fart haft premiere, mens der bliver brølet igennem med billetsalget til ’Jurassic World 3: Dominion’ som netop har haft premiere den 9. juni.

Videre står den på svingende rock’n’roll-hofter i ’Elvis’ (premiere den 23. juni) og et kulørt superheltebrag med ’Thor 4: Love and Thunder’ (premiere den 6. juli).

Se det aktuelle filmprogram i Imperial her: https://www.nfbio.dk/thx-ultimate-cinema

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

    

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Overvejer du Headless Shopify? Det er dyrt - men godt22.6.2022 01:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis du ejer en Shopify-shop, har du måske hørt om begrebet ‘Headless Shopify’. I korte træk handler det om teknisk at separere din frontend fra din backend. Det muliggør en ekstremt hurtigt Shopify-shop, der både er godt for din evne til at ranke i Google søgemaskine (SEO) og hjælper din konverteringsrate. Til gengæld er det dyrt og det gør Shopify mindre fleksibelt med apps og temaer. Så er det en god idé? Det afhænger af din situation. For større Shopify shops Aleksander Due-Rasmussen er partner i Shopify-udviklingsbureauet Black Lemon. Han fortæller, det ikke er for alle: “At overgå til headless øger dine faste omkostninger til udvikling og betyder, at du ikke bare kan installere en ny app og bruge den”. Til gengæld vinder du også på hastigheden: “Der er intet som Headless Shopify, der kan øge hastigheden af dit Shopify-site. Det er den ultimative løsning.” Fraråder 4 ud af 5 Black Lemon er i berøring med mange af de største danske webshops. Men 4 ud af 5 frarådes at overgå til hea

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum