Haderslev Kommune

Ildsjæle kom i arbejdstøjet på borgermøde i Arnum Kultur- og Fritidscenter

Del

Onsdag den 10. februar 2016 var ildsjæle fra landdistrikterne i Haderslev Kommune inviteret til borgermøde om fremtidens landdistrikter. Omkring 70 deltog i mødet, hvor de fik til opgave at komme med input til, hvordan Haderslev Kommune bedst skaber rammerne om det gode liv i landdistrikterne.

Anledningen til borgermødet var blandt andet, at et enigt byråd har afsat 1 million kroner ekstra på budgettet i 2016 til udvikling i landdistrikterne, så den samlede landdistriktspulje i år er på lidt over 1,3 millioner kroner.

På mødet blev deltagerne bedt om at komme med idéer til, hvordan puljemidlerne kan komme landdistrikterne bedst muligt til gavn, samt ideer til en fremtidig organisering af landdistriktsarbejdet.

"Vi har valgt at prioritere ekstra midler til landdistrikterne i år. I den forbindelse tog jeg og resten af Økonomiudvalget initiativ til et borgermøde for at få borgernes bud på, hvordan vi bruger pengene bedst muligt", sagde borgmester H. P. Geil.

"Jeg er utrolig glad for deltagernes store engagement på borgermødet. Vi fik masser af gode idéer til både kriterier for tildeling fra landdistriktspuljen og organiseringen på området, som vi nu vil arbejde videre med", fortsattte borgmester H. P. Geil.

Der er i Haderslev Kommune 29 landdistrikter, hvori omkring halvdelen af kommunens borgere bor.

Foto:

Omkring 70 deltog i borgermødet om fremtidens landdistrikter i Arnum Kultur- og Fritidscenter.Kontaktinformation:

Borgmester, H. P. Geil, 21 69 64 71

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum