Lolland Kommune

Ikke en kommunal opgave at drive campingplads

Del

Borgmester Holger Schou Rasmussen har fået overrakt resultatet af en underskriftsindsamling til fordel for bevarelse af campingpladsen i Rødby. Med de 113 underskrifter fulgte også opfordringen til, at Lolland Kommune engagerer sig i campingpladsen.

Rødby Lystskov Camping lukkkede i april måned, og selvom Holger Schou Rasmussen deler underskrivernes ønske om en fortsat campingplads på stedet, så må han melde hus forbi i forhold til ønsket om, at Lolland Kommune aktivt skulle gå ind og sikre en fortsat drift.

"Det er ikke fordi, vi ikke nærer stor sympati for sagen eller tror på en campingplads på stedet. Det vil jeg gerne understrege. Men jeg ser det helt grundlæggende ikke som en kommunal opgave at drive campingplads. Vi skal i kommunen bruge vores kræfter på at sikre velfærden. Vi skal drive daginstitutioner, skoler og plejehjem, og så lade andre stå for drift af overnatningstilbud i kommunen", siger Holger Schou Rasmussen.

Lolland Kommune er netop i årene her også ved at afvikle sit engagement i de campingpladser, som fulgte med ind i kommunen som følge af kommunesammenlægningen.

"Det er en arbejdsdeling, alle parter har størst gavn og glæde af, og jeg har også tillid til, at interesserede nok skal melde sig banen, hvis nogle ser potentiale i den fortsatte drift. Det kan være private firmaer, men det kunne jo også netop være engagerede lokale, som vi ser her. Jeg håber, nogle kan se mulighederne i en fortsat campingplads på stedet. En campingsplads som både kan være et tilbud til de mange turister, der i dag besøger området, men som også vil være et stort aktiv under det kommende Femern-byggeri", slutter borgmesteren.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

10 millioner vindmøllekroner på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune9.3.2018 05:00pressemeddelelse

Næsten 10 millioner kr. Så mange penge er på vej til 33 lokale projekter i Lolland Kommune. Pengene gives i støtte fra vindmøllepuljen ”Den grønne ordning” til lokale projekter, hvis ansøgninger i første omgang blev behandlet af Lolland Kommune sidste år. Nu har projekterne fået ”Energinets” blå stempel. Energinet administrerer ordningen på statens vegne, som nu betyder, at der helt præcis er 9.746.619 kr. på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune.

Lolland Kommune bygger en af de bedste broer til fagligt stærke elever28.2.2018 05:00pressemeddelelse

Fra alle sider lyder opfordringen i årene her, at flere unge skal tage en ungdomsuddannelse. Og flere unge skal også helst tage ungdomsuddannelser, der er målrettet produktionsdanmark. For det er her, de store muligheder er, og det er den sikre investering for både de unge og for samfundet. De to ting har man i Lolland Kommune slået sammen i ”Science Camp”, som er et samarbejde mellem grundskoler, CELF og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) på Lolland. Det konkluderer Tænketanken DEA efter at have set på brobygningsforløbene herhjemme, overgangen fra grunduddannelsen til ungdomsuddannelsen. Her fremhæves Science Camp som et af landets bedste forløb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum