Danske Spil A/S

Ikke en aprilsnar: Dansker vinder 7 millioner i Lotto

Del

Lørdag den 1. april har stået på aprilsnarre i hele landet, men for en heldig dansker var der altså 7 millioner kroner på kuponen ved lørdag aftens Lotto-trækning.

Mon ikke den heldige vinder skulle tjekke kuponen en ekstra gang, for at sikre sig at det ikke var en aprilsnar? Det var det ikke, og de 7 rigtige tal udløser en førstepræmiepulje på hele 7 millioner kroner.  

Kuponen var blevet købt i Q8-Service i Låsby havde yderligere en gevinst på 60 kroner. Vinderen kan derfor se frem til at få hele 7.000.060 skattefrie kroner ind på kontoen.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften
Der blev vanen tro også udtrukket to vindere af Millionærgarantien. Hver lørdag bliver der nemlig trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. 

  • Den ene vinder har spillet med via abonnement og er fra Region Midtjylland. Der var en yderligere gevinst på 60 kroner, den fulde gevinst bliver derfor 1.000.060 kroner.
  • Den anden vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon ved Meny Søborg.


Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, 1. april

2, 9, 22, 23, 27, 30, 33

Tillægstal Lotto, 1. april

14

Om Lotto:

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.
  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum