REMA 1000

Ikast får ny REMA 1000 butik

Del

E. Christensens Vej 9 bliver adressen for den nye REMA 1000 butik, der åbner i Ikast den 27. februar. Klar til at slå dørene op for kunderne er købmand Jakob Østergaard.

Købmand Jakob Østergaard er klar til at åbne den nye REMA 1000 i Ikast
Købmand Jakob Østergaard er klar til at åbne den nye REMA 1000 i Ikast

En god portion REMA 1000-erfaring og et friskt blik på stillingen som købmand, er det, som Jakob Østergaard tager med sig, når han snart åbner sin nye REMA 1000 butik i Ikast. Den kommende købmand har været i REMA 1000 i syv år, men det er første gang, han kaster sig ud i at have sin egen butik, og det er noget, Jakob Østergaard glæder sig til.

”Det er simpelthen så fedt, at jeg har fået muligheden for at blive REMA 1000 købmand og så ovenikøbet i en helt ny butik. Jeg syntes, at måden, vi arbejder på i REMA 1000, er en kæmpe bonus i dagligdagen, for der er gode muligheder for udvikling både for en selv, personalet og butikken, hvilket i sidste ende gavner vores kunder,” fortæller den kommende købmand.

Jakob Østergaard bor til dagligt i Sunds sammen med hustruen Pernille og parrets to børn, Freya og Theis. Han fik sin start i dagligvarehandlen i to af Dagrofas kæder. I 2013 valgte han så at tage springet over til REMA 1000, hvor han har fungeret som souschef indtil nu – først i REMA 1000 i Sunds i fem år og de seneste to år i REMA 1000 i Aulum.

Årene som souschef har givet Jakob Østergaard et godt indblik i den daglige drift af butikken, og den kommende købmand lægger stor vægt på et stærkt sammenhold blandt personalet og ikke mindst god kundeservice. Han har allerede sat sit hold, der er en god blanding af erfarne REMA 1000 folk og nye friske kræfter, og alle er klar på at byde kunderne velkommen til åbningen.

Med sig i den nye butik har Jakob Østergaard taget sin tidligere kollega Jonas Munkgaard Jørgensen, der bliver souschef. Købmanden håber at kunne give noget videre til sin nye souschef på samme måde, som Jakob Østergaard selv har fået en portion guldkorn med fra sine tidligere chefer. Der skal være plads til at udvikle sig i butikken på E. Christensens Vej 9 – hvis man ikke ved tingene på forhånd, så er der en mulighed for at lære det.

Med masser af gode planer for fremtiden og kun ti minutter fra hjemmet til den nye butik, er Jakob Østergaard både mentalt og praktisk klar til at byde kunderne indenfor i de nye omgivelser.

”Vi glæder os til dagligt at kunne tilbyde kunderne en frisk og inspirerende grønt-afdeling, samt et generelt stort fokus på godt udvalg af ferskvarer. Ambitionen er at kunderne altid kan få det, de har brug for, og det kommer vi til at arbejde på hver dag,” lyder det fra Jakob Østergaard.

Den nye REMA 1000 åbner den 27. februar kl. 08.00 på E. Christensens Vej 9 i Ikast, og det bliver butik nummer 345 i Danmark. Butikken har åbent 07.00-21.00 alle ugens dage.  

Kontakter

Billeder

Købmand Jakob Østergaard er klar til at åbne den nye REMA 1000 i Ikast
Købmand Jakob Østergaard er klar til at åbne den nye REMA 1000 i Ikast
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot. REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 350 REMA 1000-butikker i Danmark. Den næste REMA 1000-butik åbner den 27. august 2020 i Svendborg.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum