If Skadeforsikring

If åbner for MobilePay og enklere forsikringskøb

Del

Forsikringsselskabet If tager nu MobilePay i brug for at gøre købsprocessen enklere for kunderne. - Vores fokus er på at tilbyde et så gnidningsløst forsikringskøb som muligt. Med 3,8 mio. brugere har MobilePay dokumenteret sit værd som populært betalingsmiddel, så det er vi glade for at kunne tilbyde, siger informationschef i If, Birgitte Ringbæk.

If åbner for betaling med MobilePay
If åbner for betaling med MobilePay

Selvom de fleste forbinder MobilePay med engangsbetalinger, har betalingsløsningen også en tjeneste til faste, månedlige betalinger. Forsikringsselskabet If tager nu denne tjeneste i brug for at gøre købsprocessen endnu enklere, og imødekommer dermed de mange kunder, som foretrækker den hurtige mobilbetaling.

- Vi ved, at mange tager et langt tilløb inden de ringer til deres forsikringsselskab eller køber forsikringerne på nettet. Så må betalingsdelen ikke blive en stopklods. Vores fokus er på at tilbyde et så gnidningsløst forsikringskøb som muligt. Med 3,8 mio. brugere har MobilePay dokumenteret sit værd som populært betalingsmiddel, så det er vi glade for nu at kunne tilbyde, siger informationschef i If Skadeforsikring, Birgitte Ringbæk.

Når kunden vælger MobilePay eller oplyser forsikringsrådgiveren om valget, får kunden med det samme en MobilePay-anmodning på telefonen. Kunden godkender anmodningen, og kan herefter i MobilePay app’en se betalingen, der også vil fremgå af bankens kontoudtog. Løsningen kan vælges uanset om man vælger månedlig eller årlig forsikringsbetaling.

Forsikrings­selskabet forventer, at mange fremover vil benytte sig af MobilePay-tjenesten.

- Ingen ønsker at bruge mere tid end højst nødvendigt på deres forsikringer. Mobilen har man lige ved hånden, og med MobilePay kommer forsikringsaftalen på plads med det samme. Det forestiller vi os bliver et naturligt valg for mange kunder, siger Birgitte Ringbæk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

If åbner for betaling med MobilePay
If åbner for betaling med MobilePay
Download

Information om If Skadeforsikring

If Skadeforsikring
If Skadeforsikring
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

https://www.if.dk/

If er Nordens største skadeforsikringsselskab og forsikrer det, der er værdifuldt i livet: Mennesker, dyr, boliger, biler og dine ting. If sørger også for at virksomheder får forsikret deres værdier og aktiviteter, så de kan fungere som normalt, selvom de skulle få en skade. Takket være 6.800 dygtige medarbejdere, heraf ca. 600 i Danmark, kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle sig trygge ved, at de vil få den hjælp de har brug for, hvis noget skulle ske. If er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

Følg pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum