DI - Dansk Industri

IEA præsenterer World Energy Outlook 2022 i DI

Del

Det Internationale Energiagentur, International Energy Agency (IEA), præsenterer World Energy Outlook 2022 den 14. december hos DI Energi i Industriens Hus i København. IEA’s chefenergiøkonom Tim Gould lancerer rapporten og udfordres i paneldebat med virksomhedsledere fra energibranchen. Pressen er inviteret med.

Hvilke konsekvenser har den globale energikrise for lande og virksomheder? Vil den sætte den grønne energiomstilling på stand-by eller sætte den op i fart? Hvordan bliver energimarkeder påvirket af regeringers krisetiltag? Og hvilke risici er der for forsyningssikkerheden på vejen mod målet om klimaneutralitet?

Det giver Det Internationale Energiagentur sit bud på den 14. december hos DI Energi. Rapporten World Energy Outlook 2022 bliver lanceret med en præsentation af chefenergiøkonom Tim Gould. Ud over svar på ovenstående spørgsmål, kan pressen få indsigt i de nyeste data og analyser indenfor energi og klima – analyser, som ligger til grund for samfundsbeslutninger om energi verden over. I forbindelse med præsentationen vil der være tre paneldebatter om energieffektivitet, vedvarende energi og finansiering af den grønne omstilling, hvor blandt andre Grundfos, COWI, Ørsted, A.P. Møller Mærsk, European Energy og Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) deltager.

Det er muligt at dække hele eventet og at få interviews med oplægsholdere og paneldeltagere (efter aftale).

Det Internationale Energiagentur er en mellemstatslig organisation under OECD, der fungerer som energirådgiver for 30 medlemslande, herunder Danmark. Organisationen blev dannet i 1974 med det formål, at sikre forsyningssikkerhed i medlemslandene samt udarbejde analyser om sikring af stabil, billig og ren energiforsyning.

Tid og sted:

Kl. 15:30-18:00

Industriens Hus

H.C. Andersens Boulevard 18

1553 København V

Program:

15:30 – ankomst, kaffe og registrering

16:00 – Velkommen v. Troels Ranis, branchedirektør i DI Energi

16:05 – Præsentation af World Energy Outlook 2022 v. Tim Gould, chefenergiøkonom IEA

16:35 – Paneldiskussioner med Tim Gould:

Energieffektivitet: Hvordan udnytter vi teknologiernes fulde potentiale

- Ulrik Gernow, Group COO hos Grundfos

- Connie Hedegaard, formand for den grønne tænketank Concito

- Jens Højgaard Christoffersen, CEO, COWI

Vindenergi og grøn hydrogen/brint: Hvordan sikrer vi finansiering til udvikling

- Caroline Pontoppidan, Senior Vice President, A.P. Møller-Mærsk

- Ingrid Reumert, Senior Vice President of Group Stakeholder Relations, Ørsted

- Knud Erik Andersen, CEO, European Energy

Grøn finansiering: Hvordan skaffer vi finansiering til vækst

- Philip Christiani, Partner, Copenhagen Infrastructure Partners (CIP)

- Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark

- Torben Huss, adm. direktør i Investeringsfonden for udviklingslande (IFU)

17:15 – Q&A med publikum

17:25 – Oplæg om de vigtigste dagsordner inden for klima- og energikrisen de kommende år v. Anders Hoffmann, formand for styrelsesrådet i IEA

17:30 – Reception med gløgg

18:00 – Arrangementet slutter

Vi har et begrænset antal pladser, og derfor bedes tilmelding foregå på mail til DI’s presserådgiver Ditte Rieland på dirh@di.dk. Spørgsmål og andre interviewaftaler kan rettes på mail eller tlf. +452246 7822.

Følg os på:

    

Kontakter

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum