Danmarks Idrætsforbund

IDRÆTTEN GIVER DEN GAS PÅ ESPORTSFESTIVAL

Del

DIF og en række specialforbund tilbyder et væld af esportsaktiviteter ved Danmarks nye store esports- og gamingevent ’Gamebox Festival’ i Herning 22-24. april.

De første danske mestre i DBU eFodbold (FIFA) nogensinde skal findes blandt 16 foreninger i en kæmpe finale. Danmarksmesterskaberne i digital motorsport finder sted, når 14 finalister dyster live til Porsche Carrera Cup. Og Danmarks Cykle Union tilbyder festivalgæsterne at prøve bjergstiginger, spurter og diverse cykelkonkurrencer med smartbikes på virtuelle cykelbaner.

Alt det og meget mere foregår 22.- 24. april i MCH Messecenter Herning, hvor Gamebox Festival, som er Danmarks helt nye store esports- og gamingevent, løber af stablen.

DIF og specialforbundene er med et stort aktivitetsområde på Gamebox Festival en aktiv medspiller i eventet. I DIF’s store esportsaktivitetsområde på festivalen sætter vi fokus på specialforbundenes succesrige brug af esportsspil inden for blandt andet fodbold (FIFA), cykling (Zwift) og automobilsport (sim-racing). Man kan således opleve en masse aktiviteter fra DBU, Danmarks Cykle Union, Dansk Automobil Sports Union samt DIF’s eget projekt ’Esport & Bevægelse’ med fokus på sundhed og fysisk aktivitet inden for esport. Der er også diverse talks/oplæg og ikke mindst Skole OL i ecykling på programmet ved Gamebox Festival.

”Vi ser frem til at levere en masse spændende bud på esportsaktiviteter og ikke mindst vise, hvordan esport, foreningsliv, og fysisk aktivitet kan smelte sammen på en sund og sjov måde. Jeg kan kun opfordre nysgerrige til at kigge forbi Herning Messecenter i den kommende weekend ” siger Jørgen Rossen, esportskonsulent i DIF.

Se det samlede program her:

Læs mere om DIF’s esportsstrategi her: 

Yderligere information:
Jørgen Rossen, esportskonsulent i DIF, mobil 23 30 26 93
Søren Erik Nielsen, projektleder i DBU, mobil 30 69 45 40
Martin Wang Hjørngaard, udviklingskonsulent i Danmarks Cykle Union, mobil 50 51 07 17
Bo Skovfoged, udviklingskonsulent i Dansk Automobil Sports Union, mobil 31 10 19 76

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum