Hjørring Kommune

Idrætsdag på børnenes præmisser

Del

Hjørringskolen afvikler fredag den 14. juni for første gang idrætsdag for børn og unge med særlige behov.

Idrætslærerne fra de forskellige grene af Hjørringskolen er i fuld gang med planlægningen af en idrætsdag for skolens elever. Idrætsdagen er for de ældste klassetrin. Der er både løb, cykling og svømning på programmet til idrætsdagen, som starter med opvarmning til god musik i skolegården på Hjørringskolen på Norgesvej.

Vores elever er spredt ud på forskellige matrikler i Hjørring by, og med denne idrætsdag prøver vi for første gang at samle eleverne til en fælles aktivitet, hvor fællesskab, samhørighed samt glæde og sjov ved at bruge kroppen er overskrifterne for dagen”, fortæller skoleleder Anni Stilling.

Vi tilrettelægger sådan en idrætsdag, så den tager hensyn til de børn, der går på Hjørringskolen. Vi sikrer, at der er den nødvendige struktur, men samtidig skal børnene opleve en idrætsdag med sjov motion og fællesskab, som mange andre børn oplever både på idrætsdage - med også i det almindelige foreningsliv” fortæller idrætslærer Lotte Storgaard, som sammen med kolleger har fået ideen til idrætsdagen.

Vi glæder os til at give eleverne en god oplevelse og det fællesskab, der er i at lave noget med sin krop sammen med andre”, fortsætter Lotte Storgaard. Og dagen afsluttes med frugt, sandwich og medaljer.  

Idrætsdagen afvikles for første gang, og Hjørring Kommunes Fritids- og Folkeoplysningsudvalg har støttet ideen.

Vi arbejder målrettet med at støtte foreningslivet i at indtænke aktiviteter for børn og unge med særlige behov i det etablerede foreningsliv - men også i specialforeningerne. Faktisk har rigtig mange foreninger i Hjørring Kommune foreningstilbud til børn med særlige behov. Denne gruppe af børn profiterer af idrætslivet lige så vel som alle vi andre”, udtaler formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech. ”Denne idrætsdag er en god inspirationskilde for os til at arbejde videre med udvikling af foreningstilbud både i de almene foreningstilbud og i specialforeningerne og et område, som er prioriteret i den nye Fritids- og Folkeoplysningspolitik, vi forventer godkendes på Byrådets møde i juni”, afslutter formanden.

Idrætsdagen indledes fredag den 14. juni kl. 9.00 på Hjørringskolen, fortsætter i UCN’s svømmehal, mens løb og cykeltur foregår omkring Atletikstadion ved Park Vendia.

 

 

Kontakter

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:

Skoleleder Anni Stilling, Hjørring Skolen, tlf. 41 22 40 01
Idrætslærer Lotte Storgaard, Hjørring Skolen, tlf. 28 56 25 76
Fritids- og Kulturkonsulent Sine Dam Møller, tlf. 41 22 37 34
Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 41 93 77 03

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune ansætter ny skole- og dagtilbudschef19.5.2020 16:30:00 CESTPressemeddelelse

Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen har ansat Kari Rune Jakobsen som ny Skole- og dagtilbudschef. Kari Rune Jakobsen kommer fra en stilling som chef for PPR i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune. Der forinden var hun ansat som leder af PPR i Hjørring Kommune. - Jeg er meget tilfreds med og glad for, at Kari Rune Jakobsen igen bliver en del af Hjørring Kommune og indtræder i vores chefteam. Hun har stor erfaring inden for området og stærke ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er meget tryg ved, at Kari Rune Jakobsen skal stå i spidsen og sikre den fortsatte udvikling af vores skoler og daginstitutioner og dette med et stærkt fokus på børnene, deres læring og trivsel, siger direktør i Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen, Jesper Carlsen. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag valget af Kari Rune Jakobsen. I alt 15 kandidater søgte stillingen, hvoraf fem har mødt ansættelsesudvalget til samtale. Hun tiltræder d. 1. august. - Jeg glæder mig virkelig meget til at

Handel, lys og fællessang markerer befrielsen30.4.2020 11:06:24 CESTPressemeddelelse

På mandag den 4. maj bliver 75-året for Danmarks befrielse markeret over hele landet med sang og levende lys i vinduerne. I Hjørring udleverer flere butikker og takeaway-steder i den anledning gratis stearinlys og et sangblad til kunderne. Det handler om at støtte de lokale butikker, restauranter eller cafeer og samtidig markere befrielsen. - Sang skaber en følelse af fællesskab og optimisme, både gennem skærmen og hjemme i stuerne, når der tændes lys den 4. maj. En optimisme og et håb, som vi i den grad også har brug for her under Corona-krisen, hvor vi ikke må forsamles, men har brug for at opleve fællesskabet med hinanden på andre måder. Men når vi er sammen hver for sig, går det desværre ud over vores butikker og restauranter. De har brug for opbakning, så benyt denne lejlighed til at give dem et besøg og gør en god handel, fortæller event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt, Hjørring Handel. Danmarks nye fællessang om frihed Sammen med stearinlyset følger en flyer med teksten til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum