Industriens Uddannelser

Ida fra Hvidovre er ny danmarksmester i mediegrafik

Del

Ida Yndal Mikkelsen fra Hvidovre har vundet DM i Skills 2020 for mediegrafikere. Lørdag blev hun hyldet af statsminister Mette Frederiksen i Bella Center i København.

Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene på 45 erhvervsuddannelser i Bella Center i København.

Her kunne Ida Yndal Mikkelsen lade sig hylde som Danmarks bedste mediegrafiker. Hun er i lære hos Kontrapunkt Group og går på  Roskilde Tekniske Skole.

- Det er en ære og jeg er meget stolt af mig selv. Det er noget, jeg kan skrive på mit CV og bruge fremadrettet. Jeg havde jo håbet på, at det ville gå godt, men man kan aldrig vide sig sikker. Og undervejs i konkurrencen kunne jeg ikke se, hvordan de andre klarede sig, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg var oppe imod.

Statsministeren takkede deltagerne og hyldede vinderne

Statsminister Mette Frederiksen overrakte trofæer og uddelte håndtryk til vinderne. Hun benyttede også muligheden for at takke alle deltagerne for deres indsats.

- Først og fremmest en kæmpe tak for at træffe det valg, som i virkeligheden er det sværeste valg – for det er det blevet i dagens Danmark at tage en erhvervsuddannelse. I har taget stilling, I er gået jeres egen vej fordi I vil noget for jer selv og med jeres fag. Kæmpe tillykke til jer alle sammen, lød det fra statsminister Mette Frederiksen.

Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, holdes en gang årligt. Med flere end 300 deltagere fra 45 fag og op mod 70.000 besøgende er det Danmarks største uddannelsesevent.

Næste DM i Skills holdes i Fredericia i 2021.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum