Aabenraa Kommune

Iben fra Løjt bliver ny børne- og familiechef

Del

Nuværende kontorleder for Aabenraa Kommunes Myndighedsafdeling i Børn og Familie, Iben Hansen, bliver 1. juli kommunens nye børne- og familiechef.

Foto: Aabenraa Kommune/Rune Højer
Foto: Aabenraa Kommune/Rune Højer

Når medarbejderne i Børn og Familie-afdelingen i Aabenraa Kommune møder ind fra 1. juli bliver det et velkendt ansigt, der møder dem, når de skal sige velkommen til den nye børne- og familiechef. 45-årige Iben Hansen, der i de seneste cirka fire år har arbejdet som kontorleder i Myndighedsafdelingen i netop samme forvaltning, tager nemlig tøjlerne som børne- og familiechef.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at starte i min nye stilling, da jeg ved, at jeg kommer til at have dygtige medarbejdere omkring mig. Der er ro på bagsmækken og et fagligt overskud til at videreføre, evaluere og forny især det gode arbejde af Aabenraa-modellen, som jeg selv er meget stolt af, siger Iben Hansen, der er cand. jur. fra Aarhus Universitet.

Til dagligt bor hun i Løjt og har fem børn i alderen fem til 19 år, og hun har tidligere arbejdet i både Tønder og Sønderborg kommuner samt Statsforvaltningen.

- Med Iben får vi en kompetent børne- og familiechef, som kender Aabenraa Kommune rigtig godt. Hendes solide erfaring kommer vi til at nyde godt af, og jeg har en forventning om, at det kan være med til at videreudvikle Aabenraa-modellens effektfulde indsatser, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør Børn og Kultur.

Kontakter

Direktør for Børn og Kultur, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Ny børne- og familiechef, Iben Hansen, tlf.: 73 76 79 99; e-mail: ihans@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Foto: Aabenraa Kommune/Rune Højer
Foto: Aabenraa Kommune/Rune Højer
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum