VIA University College

I tvivl om studievalg? Klik forbi virtuelt åbent hus hos VIA i Holstebro

Del

Den 1. juni kan du tage til åbent hus på Campus Holstebro hjemme fra sofaen. Det bliver en virtuel oplevelse, da alle VIAs campusser stadig er fysisk lukkede for besøgende udefra på grund af corona.

Pressefoto: VIA University College
Pressefoto: VIA University College

Af journalist Lone Vestergaard Andersen, VIA University College, lva@via.dk

”Det er nu andet år i VIAs historie, at vi holder virtuelt åbent hus i alle 11 byer, hvor vi udbyder uddannelse i Region Midtjylland. Sidste år i juni havde vi mere end 600 online besøgende. Evalueringen viste, at mange syntes, det var dejligt nemt og samtidig udbytterigt at logge på hjemmefra,” fortæller Gitte Sommer Harrits. Hun er prorektor i VIA University College og den øverst ansvarlige for alle VIAs uddannelser.

Gitte Sommer Harrits forklarer, at VIA stadig er nødsaget til at holde alle sine campusser fysisk lukkede for eksterne besøgende på grund af corona-pandemien. Men i stedet har VIA igen valgt at byde velkommen indenfor i det virtuelle rum.

På Campus Holstebro er der virtuelt åbent hus tirsdag den 1. juni klokken 16.00-18.30.

Her bliver det muligt for de uddannelsessøgende at logge sig på videotjenesten Zoom og blandt andet høre oplæg om bygningskonstruktør-, ergoterapeut- og socialrådgiveruddannelsen på Campus Holstebro.

De virtuelle døre er åbne

”Vi ved fra studiestartsundersøgelser og samtaler med vores studerende, at de unge ofte er meget i tvivl om, hvilken uddannelse de skal vælge. Og det er meget forståeligt, for der er mange muligheder. Men vi ved også, at netop åbent hus ofte kan hjælpe de unge med at blive mere afklarede omkring deres valg,” forklarer prorektor Gitte Sommer Harrits.

Til virtuelt åbent hus i Holstebro er der oplæg om studiemiljøet og uddannelserne på Campus Holstebro. Samtidig bliver der mulighed for at stille spørgsmål til studievejledere og nuværende studerende om fx undervisningsformer, praktik og alt det andet, der fylder, når man skal vælge uddannelse.

Bekvemt at deltage i virtuelt åbent hus hjemmefra

”I år starter vi med en fælles velkomst i VIA-studiet på Campus Holstebro, der foregår live med to af vores studerende som værter. Herefter er der faglige oplæg om de enkelte uddannelser, som man kan vælge sig ind på efter interesse,” fortæller prorektor Gitte Sommer Harrits.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

Fakta om virtuelt åbent hus på VIA i Holstebro

Tid: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 16.00-18.30.

Sted: Virtuelt på videotjenesten Zoom.

Mød uddannelserne: Bygningskonstruktør, ergoterapeut, fysioterapeut, lærer, produktionsingeniør, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

Info og tilmelding: via.dk/aabenthus

Nøgleord

Kontakter

Lone Vestergaard Andersen
Journalist og kommunikationsrådgiver

Kommunikation, studieliv og internationalisering
Campus Aarhus N


VIA University College
Hedeager 2
DK-8200 Aarhus N

T: +45 8755 2968
E: lva@via.dk
www.via.dk

Billeder

Pressefoto: VIA University College
Pressefoto: VIA University College
Download

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 20.000 studerende fordelt i 11 byer i Region Midtjylland.

VIA har 42 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser og er en af Nordens største udbydere af kompetenceudvikling.

VIA er kåret som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution i både 2014, 2018 og 2019.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum