I Svendborg går Andelskassen forrest for at skabe vækst og udvikling
Andelskassen er blandt de første pengeinstitutter i Danmark, der har uddannede økosystemfacilitatorer. I Svendborg har centerdirektør Mogens Hønnerup Nielsen og totalrådgiver Jane Printzlau Sørensen færdiggjort uddannelsen til økosystemfacilitator på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg.
Som økosystemfacilitatorer sætter Mogens og Jane fokus på, hvordan Andelskassen i endnu højere grad end tidligere kan bidrage til at skabe lokal vækst. Lokal vækst handler nemlig om meget mere end udlån, kreditter og sponsorater. Det handler om at skabe netværk, bygge relationer, dele viden og derigennem i fællesskab skabe værdi i lokalsamfundet.
Endnu mere lokal vækst
Som økosystemfacilitatorer er Mogens og Jane blevet styrket i, hvordan de identificerer muligheder for lokal vækst og har fået flere redskaber til, hvordan de indgår i nye – og eksisterende - stærke partnerskaber med lokale aktører. Alt sammen til fordel for lokalsamfundet.
”I Andelskassen ønsker vi at være en endnu større drivkraft end blot at bidrage med økonomiske midler. Vi vil i højere grad være en aktiv medspiller, der tager initiativ til at sætte noget i søen og skabe og udvikle projekter og arrangementer, der giver værdi til borgere og virksomheder i lokalområdet. Vi tror på, at det giver et stærkere fællesskab og mere langvarige partnerskaber, for sammen kan vi mere, ” fortæller Jane Printzlau Sørensen.
Banker skal spille mere aktiv rolle
Mogens og Jane deltog på det første hold, der uddannede sig til økosystemfacilitatorer. Men der kommer mange flere, siger Lars Munch Svendsen fra Finanssektorens Uddannelsescenter, der underviser på økosystemfacilitator-uddannelsen.
”Det er på tide at redefinere bankernes lokale rolle, så de kommer til at spille en langt mere aktiv rolle, når det gælder om at skabe vækst og udvikling i både små og større byer, hvor de er repræsenterede.”
I Andelskassen i Svendborg ser de frem til at spille en mere aktiv rolle i lokalsamfundet, og Mogens og Jane glæder sig til at kunne benytte sig af deres nye kompetencer, selvom det i øjeblikket er udfordrende på grund af corona-situationen.
”Vi er mange, der arbejder hjemmefra for tiden, og mange ting er mere eller mindre sat i bero rundt omkring. I Andelskassen arbejder vi hver dag aktivt for at gøre en forskel i Svendborg og omegn, corona eller ej, ” slutter Jane af.
Kontakter
For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 25 39 86 20 eller E: mbm@andelskassen.dk
Billeder
Information om Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 filialer og 1 rådgivningscenter rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder, og flere filialer er ved at blive etableret. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.
Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S
”Jeg kan godt lide den tætte relation til kunder og kolleger”18.12.2024 06:57:00 CET | Pressemeddelelse
Sådan fortæller Rasmus R. Madsen om skiftet til Andelskassen i Varde. Her er han startet som kunderådgiver og glæder sig over at være startet i en relationsbank.
Andelskassen i markant strategiskifte: Flytter hovedsæde til Aarhus og styrker formue- og virksomhedsrådgivning i landets to største byer.21.11.2024 08:26:56 CET | Pressemeddelelse
En lang række privatpersoner, virksomhedsejere og familieformuer får ikke den mængde opmærksomhed, rådgivning og professionelle services, som de fortjener og har brug for. Det vil Andelskassen lave om på. Det sker igennem en ambitiøs og gennemgribende nytænkning af bankens værditilbud og rådgivning over for eksisterende og nye kunder. ”Vi kan og skal være meget mere for de interessante kunder, som i dag ikke får, hvad de fortjener i deres eksisterende bank. Hvad enten de er formuende privatpersoner, familier eller virksomhedsejere i SMV-segmentet. Vi læner os nu meget mere i retning af dem, og jeg glæder mig til at vise, hvad Andelskassen kan give dem af værdi gennem relationer, rådgivning og viden,” siger Jan Pedersen, adm. direktør i Andelskassen. Strategien frem mod 2030 hedder ”Virksomheden, familien, formuen. Stærkere sammen”. Den indeholder en række centrale indsatsområder: Markant øget fokus på Private Banking og familieformue-rådgivning Ejerledere får adgang til netværk og nye
”En god relation bygger på ordentlighed, respekt og tillid”5.11.2024 06:31:00 CET | Pressemeddelelse
Sådan fortæller Jørgen Elkjær. Han er netop startet som kunderådgiver i Andelskassen i Viborg og glæder sig over at vende hjem til byen, hvor han har trådt sin barne- og ungdomssko.
Henning bliver en del af Andelskassens nye erhvervscenter1.11.2024 06:31:00 CET | Pressemeddelelse
Henning B. Østergaard er ansat som erhvervskundechef i det nye erhvervscenter i Andelskassen pr. 1.november. Han glæder sig over at vende tilbage til Andelskassen og at kunne arbejde videre med de gode relationer til sine kunder.
Andelskassen får nyt, fagligt stærkt erhvervscenter29.10.2024 12:10:00 CET | Pressemeddelelse
Fra 1. november samler Andelskassen i Viborg og Koldby kræfterne på erhvervsområdet i et nyt, fagligt stærkt erhvervscenter.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum