DowDuPont

I SIN REJSE MOD AT BLIVE EN SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED BLIVER LANDBRUGSDIVISIONEN HOS DOWDUPONT™ TIL CORTEVA AGRISCIENCE™

Del

Corteva Agriscience™ bliver virksomheden med det formål, at berige livet for de som producere og de som forbruger, og dermed sikre fremskidt for de kommende generationer

WILMINGTON, Delaware, 26. feb. 2018 – landbrugs divisionen i DowDuPont™ (NYSE: DWDP) har i dag annonceret navnet på det kommende selskab, når det er blevet udskilt, hvilket forventes at ske senest 1. juni 2019. Den kommende selvstændige landbrugsvirksomhed får navnet Corteva Agriscience™ (kohr-'teh-vah), som er afledt af en kombination af ord, som betyder “hjerte” og “natur”.

“Dette er begyndelsen på en spændende rejse,” sagde James C. Collins, Jr., øverste globale chef for DowDuPonts landbrugs divisionen. “Corteva Agriscience samler tre virksomheder med dybe relationer til flere generationer af landmænd. Vores nye navn anerkender vores historie og ser fremad mod vores bestræbelser på at øge produktiviteten blandt landmænd samt sundheden og trivslen blandt de forbrugere, de tjener. Med branchens mest omfattende produktportefølje, næsten hundrede års agronomisk ekspertise og uovertruffen innovationskraft vil Corteva Agriscienceblive en førende landbrugsvirksomhed med fokus på at samarbejde bredt i hele fødekæden og dermed være med til at sikre udbuddet af sunde fødevarer”

Corteva Agriscience samler DuPont Crop Protection, DuPont Pioneer og Dow AgroSciences for at skabe en markedsledende, selvstændig landbrugsvirksomhed med førende positioner inden for frøteknologier, afgrødebeskyttelse og digitalt landbrug.

Det kommende selskab har udviklet nogle af de dygtigste medarbejdere, den bedste teknologi, innovation og forsknings- og udviklingskapaciteter, som på en unik måde vil positionere virksomheden til at ændre vores fødekæden ved at hjælpe landmænd med at dyrke bedre og sundere afgrøder med brug af færre naturressourcer.

“Vi vil fortsat investere i nogle af verdens mest anerkendte og førsteklasses brands inden for landbrugssektoren: Pioneer®, Mycogen®, de nyligt lancerede Brevant™-frøbrands samt vores prisbelønnede planteværnsmidler, såsom svampemidlet Aproach® Prima og ukrudtsmidlet Zypar™ med aktivstoffet Arylex™, samtidig med, at vi bringer nye produkter, aktivstoffer og –teknologier på markedet” sagde Collins.

Ud over at offentliggøre virksomhedsnavnet løftes i dag sløret for logoet for Corteva Agriscience (www.corteva.com).

Selskabet vil få hovedkontor i Wilmington, Delaware, og inkludere globale afdelinger. Afdelinger i Johnston, Iowa og Indianapolis, Indiana, vil fungere som globale forretningscentre med ledelse af forretningsområder, forskning og udvikling, global supply chain samt salgs- og marketing afdelinger.

DowDuPont vil støtte op det nye brand med en række arrangementer fra nu af og indtil det tidspunkt, hvor divisionen bliver en selvstændig virksomhed.

Om DowDuPont

DowDuPont (NYSE: DWDP) er et holdingselskab bestående af Dow Chemical Company og DuPont, der har til hensigt at danne stærke, selvstændige børsnoterede selskaber inden for landbrugs-, materialevidenskabs- og specialproduktsektorerne, som vil være førende inden for deres respektive brancher gennem produktiv, videnskabsbaseret innovation for at opfylde kundernes behov og bidrage til at løse globale udfordringer. Du kan finde yderligere oplysninger ved at besøge os på www.dow-dupont.com.

Følg Corteva Agriscience™ på FacebookInstagram, LinkedIn, Twitter og YouTube.

#   #   #

26.2.18

Medmindre andet er anført, betegner ™, ℠ og ® varemærker eller registrerede varemærker tilhørende DowDuPont.

Kontakt:

Gregg M. Schmidt

+1 302-996-8368

gregg.m.schmidt@dupont.com

Information om DowDuPont

DowDuPont
DowDuPontFølg pressemeddelelser fra DowDuPont

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.