Lånio.dk

I Nordjylland er forskellen størst - kvinderne mest interesseret i lån som ældre

Del

Nordjylland har den største forskel mellem mænd og kvinders interesse for lån for hele landet, en snert foran Hovedstaden. Kvinder på 65+ år viser 23% mere interesse end jævnaldrende mænd. Også i den yngste aldersgruppe, 18-24 år, viser de nordjyske kvinder højere interesse for online lån end landsgennemsnittet. Det konkluderer Lånio.dk i en ny undersøgelse.

I Nordjylland findes landets generelt største forskel på kønnenes søgen efter online lånemuligheder. Undersøgelsen fra Lånio.dk viser, at nordjydernes interesse i lån, i forhold til køn og alder, har samme tendens som danskerne på landsplan. De har dog en større forskel mellem kvinder og mænd. I kvindernes tilfælde ses dette ved, at deres interesse for online lån er størst i både den yngste og de to ældste aldersgrupper, henholdsvis 18-24 år og 55+ år. Resultaterne er drastisk anderledes for alderen 25-54 år, hvor mændene er i klart flertal.

Efter 25-årsalderen skifter nordjyderens interesse for online lån gradvist. Mændene mister interesse samtidigt med, at kvindernes stiger. Dette sker indtil kønnene, omkring halvtredsårsalderen, skifter plads.  

Mænd dominerer på landsplan

Danske mænd og kvinder er på landsplan forskellige i forhold til, hvornår i livet de kigger efter online lån. I forhold til mænd viser danske kvinder mere interesse i den yngste aldersgruppe, hvilket ændres drastisk fra 25-årsalderen og fremad.

Dér viser mændene klart mere interesse end kvinderne - en forskel, som gradvist udlignes indtil 55-årsalderen, hvor kvinderne igen overhaler mændene. Kvinders interesse stiger altså igen, jo ældre de bliver, mens mændenes falder.

På landsplan betyder mændenes gennemsnitlige overtal i 25-54-årsalderen, at de samlet set viser mere interesse for online lån end kvinder. Ligeledes er aldersgruppen 25-34 år mest repræsenteret med en næsten lineært faldende interesse derefter.

Analysen af danskernes låneinteresse fordelt på køn og aldersgrupper både nationalt og for forskellige landsdele er vedhæftet. Tallene er indsamlet fra intern trafik og udarbejdet i samarbejde med sammenligningsportalen Mikonomi.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/

Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk

Det havde Lånio.dk’s låneansøgere ikke råd til i 201821.2.2019 09:58:15 CETPressemeddelelse

Lånio.dk har nærstudereret alle indkomne låneansøgninger fra hele 2018 for at undersøge, hvad forbrugere ikke havde råd til i løbet af året. Det viser sig, at noget der især topper listen over populære lån er billån og lån til tandlægen. Hele 29,52% af alle låneansøgerne søgte om lån til privat transport, hvor 86,13% af disse udgjorde lån til bil. Yderligere 65% af de ansøgere som søgte lån til personlig pleje, havde brug for hjælp til tandlægeregningen i 2018.