I Esbjerg træner de frem mod CPH Half

Del

CPH Half er alle danskeres halvmaraton, og i Esbjerg står SGI Løb for fællestræninger frem mod løbet den 15. september.

Hos SGI Løb starter man den 3. august gratis fællestræning frem mod Copenhagen Half Marathon.
Hos SGI Løb starter man den 3. august gratis fællestræning frem mod Copenhagen Half Marathon.

Igennem de seneste år har CPH Half spredt de populære fællestræninger til det meste af landet. I år er Esbjerg og Sydvestjylland også kommet med på landkortet, da SGI Løb i Esbjerg med start den 3. august afholder gratis fællestræninger hver lørdag.  

”Vi har længe syntes om ideen om at deltage og afholde fællestræninger. CPH Half er jo et tilbagevendende arrangement, som vi gerne vil deltage i, og når vi gør det på denne måde, så synes vi, at det er givtigt for både SGI Løb, CPH Half og for alle i Sydvest Danmark, som godt kan lide at løbe, ” siger Søren Kruse Madsen, der er afdelingsleder i SGI Løb. 

CPH Half afholdes den 15.september, og den første fællestræning afholdes i Esbjerg den 3.august.Træningerne er som udgangspunkt åbne for alle, som gerne vil løbe en lang tur i weekenden.

”Alle som kan løbe 10 km nu kan være med. De fællestræninger vi har gør det ud for den lange tur i weekenden, som de fleste har i forberedelserne til løbet, og vi håber, der kommer mange løbere fra alle steder i Sydvestjylland, ” siger Søren Kruse Madsen.

Danmarks største løb

I SGI Løb er der tradition for at deltage i halv og helmaraton i Hamburg, hvor der sidste gang var hele 110 løbere med. Nu er det så Copenhagen Half Marathon, der er klubbens fælles mål.

” Nu ligger vi så langt vest på, at vi ikke tidligere har haft CPH Half som fælles mål. De løbere som har deltaget har klaret træningen selv, og vi har igennem tiderne hørt rigtig meget godt om løbet. Jeg har også selv deltaget flere gange, og det er bare Danmarks største løb på alle fronter. Så vi glæder os til stemningen og masser af glade løbere, og så giver det også klubben et boost af sammenhold, at der er et fælles mål at træne frem imod, ” siger Søren Kruse.

Kontakter

Billeder

Hos SGI Løb starter man den 3. august gratis fællestræning frem mod Copenhagen Half Marathon.
Hos SGI Løb starter man den 3. august gratis fællestræning frem mod Copenhagen Half Marathon.
Download

Links

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Copenhagen Half Marathon har verdens hurtigste halvmaratonrute. Det blev endnu en gang understreget i 2018, hvor der blev sat ny europarekord hos kvinderne, mens hele otte mænd løb under 60 minutter. Ud over den absolutte verdenselite så deltager der også et kæmpe motionsfelt med mere end 20.000 løbere. Arrangørerne af Copenhagen Half Marathon er Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund.

Den første udgave af Copenhagen Half Marathon fandt sted i 2015 og var et udspring af det succesrige VM i halvmaaton, som blev afholdt i København i 2014. Målsætningen har fra starten været at lave verdens bedste og hurtigst halvmaraton, og den er målsætningen er i manges øjne opfyldt.

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum