Kræftens Bekæmpelse

I dag samler tusindvis af frivillige ind til kræftsagen på gaden og online

Del

Hvis det ringer på din dør i dag, er det muligvis en af de 14.000 indsamlere, der er på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Du kan også møde indsamlingen i dit Facebook-feed. Hvis du ikke er hjemme eller foretrækker at donere digitalt, er der mulighed for at støtte via sms, MobilePay, girokort eller at støtte via indsamlinger på Facebook.

Foto: Kræftens Bekæmpelse
Foto: Kræftens Bekæmpelse

Fra morgenstunden går frivillige landet over i gang med at uddele indsamlingsbøtter, tasker, håndsprit, mundbind og foldere til de ca. 14.000 indsamlere, som fra kl. 10.00 vil gå fra dør-til-dør for at samle penge ind til kræftsagen. 

Indsamlingen foregår efter alle myndighedernes anbefalinger med afstandsmarkeringer, løbende afspritning på ruten og alle indsamlere instrueres i at bære mundbind, når de ringer på hos folk. 

Alle, der er involveret i landsindsamlingen, har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv. Det gælder både de mange, der giver et bidrag til indsamlingen – og de mange, som bruger to-tre timer af deres søndag på at samle ind. 

Find udleveringssted

Støt sagen digitalt

Hvis du ikke er hjemme, når det banker på din dør, eller du foretrækker at donere digitalt, har du mulighed for at støtte via sms, MobilePay, på Indsamling.dk eller selv oprette en Facebook Fundraiser: 

Giv et bidrag: MobilePay: 938000 

Opret din egen digitale indsamling på Kræftens Bekæmpelses Facebookside

Opret eller støt en indsamling på indsamling.dk

De digitale indsamlinger slutter søndag den 18. april.

-----------------------------------

FAKTA OM LANDSINDSAMLINGEN:

- Ca. 14.000 indsamlere er ude med indsamlingsbøtterne søndag den 11.4.

- I år kan man også oprette en digital indsamling via Facebook, og den fortsætter indtil søndag den 18. april; det endelige resultat offentliggøres i uge 16

- De indsamlede penge er med til at gøre en stor forskel for kræftsagen. For hver 100 kr. af indsamlingens overskud går 60 kr. til forskning i kræft, 19 kr. til patientstøtte, 18 kr. til forebyggelse af kræft og 3 kr. til administration

- Kun 3 pct. af Kræftens Bekæmpelses indtægter kommer fra det offentlige.

Kontakter

Kræftens Bekæmpelses pressevagt 35 25 74 00

Billeder

Foto: Kræftens Bekæmpelse
Foto: Kræftens Bekæmpelse
Download

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Danske og internationale forskere afslører en afgørende brik i delingen af vores celler14.4.2021 17:44:27 CEST | Pressemeddelelse

Det er umuligt at se med det blotte øje, og de fleste af os aner ikke, vi har det. Alligevel har det betydning for en proces, der hver dag sker tusindvis af gange i vores krop. Som kulminationen på adskillige års forskning, viser forskere fra Kræftens Bekæmpelse nu, at proteinet Ambra1 spiller en helt central rolle for delingen af vores celler. Det er viden, som måske kan være første skridt på vejen til personlig medicin til en lang række kræftpatienter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum