HK/Danmark

I dag ruller Jobpatruljen ud i Danmark

Del

I dag starter årets jobpatrulje når unge i Sydjylland, Østjylland, i morgen på Bornholm og på onsdag på Sjælland rykker ud til fritidsjobbere landet over

Jobpatruljen sætter igen i år fokus på de unges arbejdsvilkår. Derfor ruller aktivister de næste tre uger ud i hele landet, for at hjælpe både arbejdspladser og fritidsjobbere. 

Sidste års mange besøg hos fritidsjobbere landet over viste, at der er regelbrud i 65,9% af alle unges ansættelsesforhold. Derfor fortsætter kampagnen selvfølgelig i år med at sætte fokus på netop dette.

”Langt de fleste arbejdspladser er glade for besøget, og vi føler vi kan være med til at hjælpe de unge godt i gang på arbejdsmarkedet” siger Landskoordinator Rasmus Jakobsen.

Jobpatruljen er fagbevægelsens fælleskampagne omhandlende unge fritidsjobbere og varetages af 3f og HK. Kampagnen har kørt i 37 år, og fortsætter med at sætte emnet på dagsordenen for at hjælpe de unge.

”Vi kommer ud på ca. 10.000 arbejdspladser hver sommer, men vil gerne i kontakt med endnu flere unge. Forberedelserne i år har været gode, og vi satser på at hjælpe endnu flere på årets Jobpatrulje” siger Rasmus Jakobsen  

 

Som medie er det muligt at komme med Jobpatruljen ud og tjekke arbejdsforholdene. Kontakt blot landskoordinator, Rasmus Jakobsen på tlf: 6047 2686 ved nationale henvendelser eller en lokalkoordinator for regionale henvendelser: http://www.jobpatruljen.dk/om-jobpatruljen/koordinatorer/

Læs også mere på www.jobpatruljen.dk/om/presse.aspx 

Nøgleord

Information om HK/Danmark

HK/Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

3330 4343http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK/Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK/Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum