Fly PLAY hf

I dag åbner PLAY’s lavprisrute mellem København og New York

Del

Det nye islandske flyselskab, PLAY flyver i dag for første gang fra København til New York. Ruten skal bringe danskerne til storbyens fantastiske kultur, arkitektur og sport til lavpris, uden at gå på kompromis med serviceniveauet.

København, 9. juni 2022 – I dag letter PLAY’s fly for første gang med kursen mod ’The Big Apple’ fra København. Dette markerer starten på den nye helårsrute med flyvninger til New York fire gange om ugen fra Københavns Lufthavn, med mellemlanding i smukke Keflavík på Island.    

”Det er en stor fornøjelse at åbne ruten mellem København og New York. Vi mærker i særdeleshed danskernes styrkede rejselyst og behov for at komme ud at opleve verden, og vi er i PLAY glade for at kunne levere gode lavpristilbud til alle, der er klar til at pakke kufferten” siger Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

PLAY har stadig flere billige billetter fra København til New York her over sommeren, med priser ned til 1075 kroner. Se mere information om, hvordan du kan få fingre i billetterne på www.flyplay.com.

En kortere rejsetid med PLAY
Som det eneste internationale selskab, flyver PLAY til lufthavnen, New York Stewart International Airport, hvilket forkorter rejsetiden fra flysæde til NYC betydeligt. Lufthavnen ligger 75 minutters køretur fra Times Square på Manhattan, men er langt lettere at komme til og fra, end de øvrige internationale lufthavne på grund af dens lille størrelse med få rejsende. Til sammenligning tager det i gennemsnit to til tre timer at nå til Manhattan fra JFK Airport og Newark Airport, på grund af lufthavnenes overvældende størrelse og antal passagerer med dertilhørende langtrukne sikkerhedsprocedurer.  

Nyt flyselskab i kraftig vækst
PLAY's belægning var i maj 70% og flyselskabet transporterede 56.601 passagerer, en stigning på 54% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 36.669 passagerer. Maj måned havde dermed samme antal passagerer som hele første kvartal (januar, februar og marts) tilsammen. 

Flere USA-ruter fra København
Udover PLAY's nye rute til New York, er yderligere to ruter til USA åbnet i 2022, nemlig  Baltimore/Washington International Airport (BWI) og Logan Airport, Boston (BOL).

For mere information:

Pressekontakt for PLAY i Danmark, Caroline Olesen, Grey Public – tlf og mail:

+45 22257976 og caroline.olesen@grey.com

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 25+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

PLAY fejrer 1 års fødselsdag med op til 50% på flybilletter til Island og USA24.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 24. juni er det præcis et år siden, at det islandske flyselskab, PLAY, inviterede sine passagerer med på den første internationale flyvning. Dette bliver fejret 24.-26. juni med en voldsom rabat på op til 50 % på rejser mellem september til marts. København, 24. juni - Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. Juni 2021. Kun fire uger efter lanceringen blev flyselskabet børsnoteret på Nasdaq. To måneder senere ansøgte flyselskabet om amerikansk flyvetilladelse. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder - et tal, der svarer til næsten hele Islands befolkning. PLAY’s strategi om at skabe et billigt transatlantisk alternativ for europæerne, som skal flyve dem via Island til USA er blevet velmodtaget. I maj havde PLAY 56.601 passagerer, hvilket er en stigning på 54% fra den foregåen