Aabenraa Kommune

I alt tre smittetilfælde på Høje Kolstrup Skole og Stubbæk Skole

Del

To elever fra Høje Kolstrup Skole og en elev fra Stubbæk Skole er konstateret smittet med COVID-19. De smittede og andre nære kontakter er i hjemmeisolation.

Der er konstateret i alt tre smittetilfælde på to skoler i Aabenraa Kommune.De tre smittetilfælde har resulteret i, at samlet set 13 elever og syv lærere befinder sig i hjemmeisolation.

 

To smittede på Høje Kolstrup Skole

Høje Kolstrup Skole har i samråd med opsporingsenheden fra Styrelsen for Patientsikkerhed hjemsendt to elever fra 2. årgang, fem elever fra 4. årgang og syv medarbejdere ud over de to elever, som er konstateret smittet. De to elever, som er smittet med COVID-19 er søskende.

Alle forældre til børn i 2. og 4. årgang er blevet orienteret om smittetilfældene og de nærmere forholdsregler.

En smittet på Stubbæk Skole

En elev fra 9. årgang på Stubbæk Skole er konstateret smittet med COVID-19. To andre elever og den smittedes søskende er i hjemmeisolation og skal testes.

Eleven, som er konstateret smittet har ikke været i skole i ugen op til eleven blev testet positiv for COVID-19 og har dermed ikke været i kontakt med klassens øvrige elever. Kun to andre elever fra Stubbæk Skole indgår i kategorien ”nære kontakter”. De er hjemsendt og skal testes.

Alle forældre til børn i 6. og 9. årgang er blevet orienteret om smittetilfældet og de nærmere forholdsregler.

De personer, der kategoriseres som ”nære kontakter” forbliver i hjemmeisolation og skal testes. Nære kontakter opfordres til at blive testet to gange og at selvisolere sig indtil første negative testresultat jf. myndighedernes retningslinjer.

- Vi har på vores skoler stort fokus på at efterleve myndighedernes retningslinjer og forebygge smittespredning. Det er afgørende, at vi og familierne hjemme fortsat følger de givne retningslinjer, så vi sammen kan dæmpe smitten, siger skolechef Rasmus Andreassen.

Kontakter

Skolechef, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kerstin Bundgaard, tlf.: 73 76 77 59; e-mail: kbu@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum