Din Tekstforfatter

I 2022 kan mænd også gå med de smykker, som de vil

Del

Hvis man er en mand, der lever i 2022, eller en kvinde for den sags skyld, så har man helt sikkert oplevet flere situationer, hvor det er gået op for en, af kønsrollerne er i forandring. En mand behøver ikke nødvendigvis at være maskulin i den traditionelle forstand, og generelt er den slags traditionelle værdier mere i opløsning end før i tiden.

Det betyder blandt andet også, at der er flere mænd, som føler sig frie til at gå i det tøj, som de har lyst til, og der er faktisk også flere og flere, der begynder at udforske smykker til mænd, selvom at smykke som accessorie måske særligt har været noget, som man forbinder med det feminine - i hvert fald når det kommer til ringe, armbånd, øreringe og den slags. Men i disse moderne tider så kan man altså iføre sig det, man vil - også smykker!

Kønsrollerne er i konstant forandring

Hvis man rejser bare 40 år tilbage i tiden, og man så en mand iført alverdens smykker af den mere vovede og feminine art, så vil man nok også opleve, at der vil blive kigget mere skævt til disse mænd. Der er dog ved at ske noget med de traditionelle forestillinger om, hvad mænd og kvinder kan iføre sig af tøj og smykker, og derfor er der også flere og flere, som udfordrer dette konventionelle billede og i bund og grund bare tager det på, som de egentlig føler sig godt tilpas i. Det kan så være smykker til mænd, men det kan også sagtens være, at man foretrækker det uden smykker. Pointen er jo egentlig bare, at det hele er tilladt. 

Maskuline smykker, feminine smykker - og noget derimellem

Det er selvfølgelig muligt at udforske mange forskellige slags smykker til mænd. Bare fordi mere er tilladt, og at man mange steder sagtens kan gå klædt, som man vil, er det jo ikke sikkert, at man er en mand, der har lyst til at iklæde sig en perlekæde. Der findes også mere neddæmpede smykker til mænd, som måske trækker i retning af noget mere traditionelt maskulint. Så det er egentlig bare med at vælge det smykke, som man synes er flottest, og som man tænker, at man vil se bedst ud i. Så simpelt er det faktisk - man kan vælge lige det smykker, man kan lide.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Nyhed: Den usynlige bøjle der virker24.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Drømmer du om at få et pænt smil, så kan behandling med invisalign måske være lige noget for dig. Ved behandling med invisalign får man behandlet skæve tænder, tænder med mellemrum og lignende, så man kan få et lige og pænt smil. Hvis det lyder som noget for dig, så se med videre her på siden, hvor du får alt den viden om behandling med invisalign, som er nødvendigt for at afgøre, om invisalign kunne være en behandling for dig. Vi ser således nærmere på hvad invisalign er, hvad det koster og hvor længe behandlingen varer. Behandling med invisalign foregår ved hjælp af en lille usynlig bøjle, en invisalign, der har til formål at rette skæve tænder. Behandlingen foregår hos en tandlæge, og du skal derfor søge råd og vejledning hos din egen tandlæge, hvis du ønsker at påbegynde et behandlingsforløb med invisalign. Selve behandlingsforløbet varierer i tid, og kan vare alt mellem 6 måneder og op til 18 måneder. Der er således tale om et længerevarende behandlingsforløb, hvilket er godt at v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum