Hjørring Kommune

Hyldest og stor tak til idrætsudøvere, foreningsledere og foreninger i Hjørring Kommune

Del

Tirsdag den 6. september hædrer Hjørring Kommune flotte resultater og mesterskaber på Vendsyssel Teater. Idrætsledere, der har ydet en helt særlig indsats i en forening over en længere periode, er nominerede til Foreningslederprisen. Og som noget nyt har Hjørring Kommunes Fritids- og Folkeoplysningsudvalg oprettet en Foreningspris. Med denne pris vil der udover hæderen være en check på 5000 kr.

Arrangementet er for de indstillede til idrætspriserne og repræsentanter for foreningerne. Derudover deltager repræsentanter for Hjørring Kommunes Byråd samt Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen. Medier er velkomne til at deltage:

Tirsdag den 6. september kl. 17.00 - 19.00 på Vendsyssel Teater.

I alt uddeles der fire forskellige idrætspriser:

  • Idrætsprisen 2021
  • Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2021
  • Foreningslederprisen 2021
  • Hjørring Kommunes nye Foreningspris 2021

Idrætspriserne bliver overrakt af borgmester Søren Smalbro og formanden for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen.

- Jeg ser meget frem til at kunne overrække idrætspriserne. Idrætsudøvere, foreningsledere og foreninger fortjener i den grad at blive hyldet for deres engagement og idrætspræstationer i 2021. Vi sætter, fra Hjørring Kommunes side, stor pris på det kæmpe arbejde, de har udført og anerkender de præstationer, der er opnået. De er med til at udbrede og sætte aftryk på idrætten i både vores kommune og ud over kommunegrænsen, siger Mathias Holger Nielsen.

Tidligere håndboldspiller og dobbelt OL-guldvinder Karen Brødsgaard er vært for arrangementet, og borgmester Søren Smalbro og formanden for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen holder tale. Aftenens musikalske indslag bliver leveret af Søvnmønster, som er et lokalt band bestående af 5 unge gutter.

Listen over modtagere af idrætspriserne kan findes på Hjørring Kommunes hjemmeside fra onsdag den 7. september på www.hjoerring.dk/idraetspriser2021

Læs mere om Hjørring Kommunes idrætspriser på Hjørring Kommunes hjemmeside: https://hjoerring.dk/fritid-og-kultur/fritidsomraadet/information-om-fritidsomraadet/hjoerring-kommunes-fritids-og-idraetspris

Kontakter

Nicholas Krobath Olesen, Eliteidrætskoordinator på mobil 41936204 eller e-mail nko@hjoerring.dk

Mathias Holger Nielsen, Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget på mobil 41937753 eller på e-mail mathias.holger.nielsen@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum