OnlinePartners

Hvornår har du sidst inviteret din kæreste i biografen?

Del

Biograferne er ved at blive populære igen, efter de, de seneste år, har oplevet nedgang. Ifølge Danmarks Statistik er der dog i 2018 kommet en stigning i antal solgte biografbilletter og billetindtægterne.

Netflix. Viaplay. HBO Nordic. Streamingtjenester er der nok af. ikke desto mindre har biograferne fundet opskriften på at lokke flere danskere i biograferne igen. Men hvorfor er det tilfældet?

Stor skærm og lækker lyd

Vi elsker at hygge foran computeren eller tv’et med en god serie eller en film. Vi streamer som aldrig før, men ikke desto mindre finder vi stadig vejen til biograferne. Men hvorfor vælger vi at tage fra de vante hjemlige rammer for at se en film i en sal fyldt med en masse andre.

Først og fremmest tilbyder biograferne en kæmpe skærm, du kan se filmen på. Det er lidt noget andet end den 42” skærm, du er vant til derhjemme. Denne store skærm kombineres med højtalere ud over det sædvanlige, der sikrer en eminent lyd.

En film er en helt anden oplevelse, når den ses på en kæmpe skærm og med højtalere, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Man kommer i en zone, der er svær at skabe derhjemme på samme måde. Det kan blandt andet være det, der lokker danskerne ud af fjerene.

Nye opløsninger, der giver filmen liv på en ny måde

Den skærm og den gode lyd er dog under konstant udvikling. Det betyder, at biograferne hele tiden laver nye tiltag, der skal forbedre oplevelsen endnu mere. 3D er for eksempel blevet yderst populært. Det tager nemlig en film til helt nye dimensioner.

3D er dog blevet udvidet sidenhen. Det nyeste er IMAX. Her bliver biografoplevelsen taget til helt nye højder. Der er gjort meget mere ud af billedet. Derudover er lyden blevet opgraderet markant.

Det særlige ved IMAX er dog, at det netop er sammensmeltningen af flere forskellige elementer, der er med til at skabe en helt særlig oplevelse. Det vil være en helt ny film, du ser.

Disse nye teknologier er også med til at lokke danskerne til biograferne. Disse oplevelser er nemlig umulige at skabe hjemme i stuerne.

Vi vil ikke gå glip af noget

En anden grund til, at biograferne er ved at blive populære igen, er udvalget af film. Der er en masse forskellige film at vælge imellem, hvor der både er noget til store og små og til enhver genre.

Derudover er vi danskere ikke glade for at gå glip af noget. Det er sjovere at kunne tale med om en film, mens det faktisk er relevant.

Man kan selvfølgelig vente, til filmen bliver tilgængelig på diverse streamingtjenester. For nogen kan det dog være lang tid at vente, hvor man ikke har mulighed for at snakke med om den pågældende film.

Vi bruger det til særlige begivenheder

Biograferne er dog også blevet en populær løsning, når der skal fejres noget. Det kan for eksempel være en årsdag med kæresten, der bliver indledt med et restaurantbesøg og bliver efterfulgt af en biograftur for to.

Det er en populær sammensætning, som mange vælger at benytte sig af, når der skal gøres lidt ekstra ud af date-aften. En aften med gutterne eller en tur med veninderne er dog også en populær løsning, hvor biograferne tit bliver brugt. Dette gælder især, hvis man har en fælles interesse. Det kan være Star Wars, Avengers, eller noget helt andet.

Biograferne er endelig ved at opleve medgang. Er du selv kommet med på bølgen? Hvornår har du sidst inviteret din kæreste i biografen?

Information om OnlinePartners

OnlinePartners
OnlinePartners
Fredensgade 7
6000 Kolding

71 99 10 50https://www.onlinepartners.dk/

Følg pressemeddelelser fra OnlinePartners

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OnlinePartners

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum