Danske Spil A/S

Hvornår får vi den første sommerdag herhjemme?

Del

Sommeren 2021 nærmer sig, og forventningens glæde er tårnhøj efter en lang corana nedlukning. Men kan sommeren leve op til forventningerne, og hvornår mon den første sommerdag (+25 grader) indtræffer? Det kan du nu mere end bare tale om. Oddset giver dig nu mulighed for at satse på den første sommerdag.

Husker du sommeren 2020? Vejrmæssigt var den fuldstændig gennemsnitlig, men under tallene gemmer der sig en anden historie. Holdt du ferie i juli, oplevede du faktisk den koldeste måned i 22 år, mens juni og august kom på top 10 over de varmeste sommermåneder nogensinde. Med andre ord en helt normal unormal dansk sommer, der så ofte har sveget mig, som Thomas Larsen poetisk udtrykker det i højskolesangbogen.

-Danskerne er vilde med vejr, og taler om det ved enhver given lejlighed. Derfor er det oplagt, at Oddset giver danskerne mulighed for at spille på noget, der optager dem så meget, som varme temperaturer, sol og regn gør, forklarer Peter Emmike Rasmussen, Oddssætter i Danske Spil

Oddset tilbyder både spil på antallet af sommerdage (+25 grader) samt tidspunktet for årets første sommerdag. Indenfor de sidste 10 år har vi oplevet den første sommerdag mellem 19. april og d. 13. juni. Tror du sommeren ankommer 1. juni som sidste år, så er odds for uge 22 lige nu 6,5. Er du den pessimistiske type, kan du spille på, at sommeren udebliver og temperaturen ikke en eneste gang sniger sig op på +25 grader. Til odds 75 kan det give lidt at varme sig på.

Antallet af sommerdage i 2020 var også gennemsnitligt med 34 dage og betydeligt bedre end de 7 sommerdage som 2015 meget nærigt kastede af sig.

Hjælp kan findes hos DMI, der allerede nu har langtidsprognoser for maj og juni. https://www.dmi.dk/danmark/

Aktuelle odds kan findes her:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11743/underholdning/danmark/danmark-vejret/matches

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum