Meresalg Marketing

Hvornår er det tid til at skifte til vinterdæk?

Del
De fleste ved, at det er vigtigt, at de skifter mellem sommer- og vinterdæk. Til trods for dette, er det ikke alle, der ved, hvornår de bør gøre det.

Hvis du er i tvivl, er det vigtigt, at du ikke blot satser på, hvornår det skal gøres. Derimod skal du sikre, at du ved, hvornår det er tid til det.

I denne forbindelse er der flere tommelfingerregler, der kan bruges. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvilken af disse regler, man ønsker at gå efter.

De fleste får skiftet til vinterdæk i efterårsferien

Det er meget udbredt, at man vælger at skifte til vinterdæk, når der er taget hul på efterårsferien. Som regel er det i denne periode, at behovet for et sådant skifte opstår.

Derfor er der mange, der har valgt at gøre det til en vane, at de skifter til vinterdæk i deres efterårsferie. Ganske vist er det ikke altid, at der er behov for det, men det er en god tommelfingerregel.

Grunden til, at det er det, er naturligvis, at det er nemt at huske. Desuden er der også mange, der blot har en fast aftale med et værksted såsom Din Bilpartner om, at de får skiftet dæk i efterårsferien.

Skal gøres, når temperaturen falder til under 7 grader

Hvis du vil være på den sikre side, skal du sørge for at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder til under 7 grader. Netop derfor er det ikke altid, at efterårsferien er det rette tidspunkt.

Er der ikke noget, der tyder på, at temperaturen vil falde til under 7 grader i efterårsferien, kan du godt vente med at skifte dæk - og det er selvfølgelig også mange, der gør.

Viser det sig derimod, at temperaturen falder til under 7 grader inden efterårsferien, betyder det, at du skal klare dit dækskifte tidligere.

Hvornår skifter man retur til sommerdæk?

Der vil naturligvis komme et tidspunkt, hvor man skal skifte retur til sommerdæk. Som udgangspunkt bør dette gøres, når temperaturen stiger til over 7 grader.

Da der ikke kan gives et konkret svar på, hvornår det sker, er det svært at pege på, hvornår du skal skifte til sommerdæk. Mange vælger dog at gøre det omkring påskeferien.

Sørger du for, at dit skifte er klaret, når temperaturen stiger til over 7 grader, er du naturligvis på den sikre side. Derfor bør det også være, hvad du går efter.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

DinSkønhed.dk arbejder på ny hjemmeside med fokus på at samle uvildige anmeldelser ét sted27.3.2023 15:57:40 CEST | Pressemeddelelse

København, 27. marts 2023 – DinSkønhed.dk er stolte over at annoncere at lanceringen af deres helt nye hjemmeside står færdig i ultimo Q2, der er designet til at gøre det nemmere for forbrugere at finde de bedste skønhedsprodukter på markedet. Med et stærkt fokus på at samle uvildige anmeldelser og testresultater ét sted, kan forbrugerne snart hurtigt og nemt finde den mest opdaterede information om produkterne og træffe velinformerede beslutninger. Beta-versionen af den nye hjemmeside er allerede online og kan besøges af danske forbrugere.

Har rygende travlt: Fynsk galleri fejrer 10 års jubilæum22.3.2023 14:32:40 CET | Pressemeddelelse

Det fynske galleri Galleri Nijenkamp har god grund til at glæde sig for tiden. De kan nemlig prale af at kunne fejre 10 års jubilæum. Da de i sin tid slog dørene op, var det ikke blot et nyt og spændende galleri, der blev åbnet for. Dengang var der nemlig også tale om det største galleri på hele Fyn. Siden dengang er det sket meget, og galleriet er blandt andet flyttet til Odense M, hvor de i dag holder til på Bredbjergvej 48 - og det er naturligvis også her, de tager imod gæster og kunder. Galleri med fart på Det er dog ikke blot det faktum, at de har 10 års jubilæum, der gør, at Galleri Nijenkamp har grund til at glæde sig. De kan også glæde sig over, at de har rygende travlt for tiden. Til trods for, at de har travlt, har de dog alligevel valgt, at de vil fejre, at de har haft dørene åbne i 10 år, hvilket de gør med en reception fredag d. 31. marts 2023 fra kl. 15 til kl. 20. Hvis du er vild med kunst, og du længe har hungret efter nye kunstoplevelser, bør du derfor ikke tøve med at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum