Danske Spil A/S

Hvorfor skulle Messi ikke fortsætte med at score mål i Paris?

Del

Danske Spil tror på, at Lionel Messi fortsætter de seneste mange års målform fra FC Barcelona.

Lionel Messi scorer mange mål. Det gør Paris SG også. Så det kommer Lionel Messi også til at gøre for sin nye klub.

Nogenlunde sådan er Danske Spils begrundelse for de spil, der netop er frigivet på, om Lionel Messi bliver en succes i sin nye klub, Paris SG, i den indeværende sæson. Målt på mål og titler.

- Lionel Messi har scoret 35 procent alle Barcelonas mål i de seneste tre sæsoner, og Paris SG har scoret cirka 100 mål i hver af de sæsoner, så hvorfor skulle Messi ikke fortsætte med at score mål i Paris?, spørger oddssætter Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil tror på, at Lionel Messis målkonto i den bedste franske liga kommer til at ligge og tippe lige omkring de 27-28 mål, når sæsonen er slut. Derfor er der odds 1,85 på, at han scorer over 27,5 mål, ligesom der er odds 1,85 på, at Messi scorer færre end 27,5 mål.

Du får dine penge 7 gange igen, hvis argentineren scorer 38 mål (eller mere), som Zlatan Ibrahimovic gjorde i en af sine sæsoner i Paris SG.

- Det eneste, der taler imod, at Messi skulle score mange mål, er, at han måske bliver sparet til Champions League-kampene, da Paris SG’s helt store mål er at vinde den turnering. Men Messi vil jo gerne spille fodbold, og det kommer han nok også til, siger Peter Emmike Rasmussen.

Nu er Paris SG favorit til at vinde Champions League
Der er også en stor tiltro til, at Lionel Messi kommer til at score flere end de 120 Champions League-mål, han allerede har banket ind for FC Barcelona.

I skrivende stund er der odds 1,75 på, at han scorer mere end 9,5 mål i den kommende Champions League-sæson og odds 1,95 på, at han scorer mindre end det antal.

Og Lionel Messis skifte til Paris SG har ifølge Danske Spil også gjort noget for den franske klubs chancer i Champions League.

- Efter Lionel Messi er kommet til, er klubben favorit til at vinde turneringen, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Da spillet på vinderen af Champions League sæson 2021/22 blev åbnet, gav Paris SG odds 12 på en sejr. I takt med, at rygterne om Messis afsked med FC Barcelona og ankomst til Paris SG tog til, faldt oddset, som nu er nede i 4. Manchester City er nummer to på listen over favoritter med odds 4,50.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum