DI Østjylland

Hvordan skal vi lave mere uden flere hænder?

Del

Kom til erhvervstræf i DI Østjylland med bl.a. beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og erhvervsmand Christian Stadil, og hør deres bud på, hvordan vi løser den voksende udfordring med mangel på arbejdskraft.

Pressen inviteres til:
DI Østjyllands Erhvervstræf 2018
Mandag den 7. maj, kl. 16.00
Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

Det går fortrinligt i Østjylland. Beskæftigelsen og indbyggertallet stiger. Og der bliver investeret i nye byområder, infrastruktur og virksomheder.

Men flere og flere virksomheder har voksende problemer med at finde de hænder og hoveder, de har brug for. Den seneste Lokalt Erhvervsklima undersøgelse fra DI viste, at mere end hver tredje virksomhed, der havde søgt efter nye medarbejdere i løbet af det foregående år, måtte opgive. Og udfordringen ser kun ud til at være blevet større.

Spørgsmålet er nu: Bliver mangel på medarbejdere en vækstbremse? Eller giver det anledning til at tænke nyt og innovativt?

Det vil vi gerne drøfte med de mere end 160 deltagere på dette års erhvervstræf. Vi ser frem til at byde velkommen.

Se programmet

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Pressen kan melde sig til erhvervstræffet, og få yderligere oplysninger hos: pressekoordinator Jonas Forup Stubkjær, tlf. 2830 1544, jofs@di.dk

Billeder

Information om DI Østjylland

DI Østjylland
DI ØstjyllandFor yderligere information om DI Østjylland:

Chefkonsulent Michael Jul-Nørup Pedersen
Mail: mjnp@di.dk
Tlf. 3377 4588
Mobil: 2924 7009

Adm. koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Østjylland

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Østjylland

Medaljefonden kårer Mr. Systematic som Årets Æreshåndværker - Pressemeddelelse klausuleret indtil torsdag den 17. maj kl. 17.0016.5.2018 08:55pressemeddelelse

Pressemeddelelse klausuleret indtil torsdag den 17. maj kl. 17.00 Hårdt arbejde, faglig dygtighed, kreativitet og et ukueligt gå-på-mod. Det er gode egenskaber at have som håndværker. Her er der tale om en sand it-systematiker, nemlig Michael Holm. Tilbage i 1985 byggede han en it-virksomhed op fra bunden. I dag er det Danmarks største privatejede softwarevirksomhed. Han bliver torsdag belønnet med titlen: ”Årets Æreshåndværker”.

DI Østjyllands initiativpris til virksomhed, der sikrer vores betalinger9.11.2017 11:56pressemeddelelse

Pengesedler i sirlige bundter, mønter der blev talt i tællemaskiner og sække med penge, der blev flyttet rundt i pengetransporter. Det var indtil for få år siden det klassiske billede af en bank. I dag forgår det hele elektronisk, og det kræver en helt anden form for sikkerhed end tidligere. Det nye – næsten – pengeløse samfund for-udsætter blandt andet sikre forbindelser mellem bankernes IT systemer. En opgave som den aarhusianske virksomhed, Cryptomathic A/S, har specialiseret sig i. Virk-somheden gør det så godt, at den nu modtager DI Østjyllands Initiativpris 2017.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum