Guldborgsund Kommune

Hvordan skal Guldborgsund se ud i år 2022?

Del

Byrådet inviterer til dialogmøde mandag den 23. april, hvor du har mulighed for at komme med din mening og dine gode ideer og være med til at gøre Guldborgsund til et endnu bedre sted at bo.

Guldborgsund Kommunes byråd har udarbejdet en strategi, der skal sætte retningen for kommunens udvikling de næste år. Strategien er nu i høring og det betyder, at du som borger kan komme med din mening og dine gode ideer indtil den 16. maj.

”Vi er fælles om at udvikle vores kommune og der er brug for alle kræfter. Jeg håber, at så mange som muligt har lyst til at bidrage, enten ved at komme til mødet den 23. april eller ved at sende et høringssvar” lyder opfordringen fra borgmester John Brædder og tilføjer ”Byrådet har i samlet flok udarbejdet strategien, og nu glæder jeg mig til at høre borgernes kommentarer og ideer”.

Byrådet har siden tiltrædelsen i januar haft en intensiv proces, som ligger til grund for det ”Forslag til Planstrategi 2018”, der nu er sendt i offentlig høring.

”Planstrategien har overoverskriften ´Det rige hverdagsliv – i en kommune som rækker hånden ud´. Det er fordi vi har fokus på hvordan Kommunen kan understøtte og udvikle rammerne og forudsætningerne for at leve et rigt hverdagsliv i Guldborgsund” siger borgmester John Brædder.

De meninger og inputs der kommer frem på dialogmødet samt høringssvarene tages med i det videre arbejde med Planstrategi 2018.

På mødet vil der være oplæg og temadrøftelser under overskrifterne:

Flere arbejdspladser,
Uddannelse, dannelse og ambitioner og
Gode rammer for sundhed og hverdagsliv.   

Der vil blive serveret sandwich samt lokalt bryg og most.

Tid og sted

Dialogmødet afholdes mandag den 23. april kl. 17-19 på Kulturfabrikken, Industrivej 10, 4800 Nykøbing F.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på www.guldborgsund.dk/planstrategi eller på tlf.: 2518 1888

For yderligere information kontakt:

Nina Raun Munk på tlf.: 2518 1888.

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Nyt tilbud til familier i Guldborgsund: Tandplejen kommer på hjemmebesøg hos de helt små18.2.2019 12:49:34Pressemeddelelse

Forældre får nu tidlig hjælp og vejledning til at sikre god tandhygiejne hos deres mindste. Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune har netop besluttet at udvide tandplejens indsats. Det betyder, at når barnet er omkring seks måneder og begynder at få tænder, vil tandplejen banke på døren hjemme hos familien med vejledning og gode råd til forældrene. ”Vi har en politisk målsætning om, at alle kommer godt fra start i livet, og derfor skal vi også sætte rigtig tidligt ind med fokus på barnets første 1.000 dage. Det nye tiltag hænger godt sammen med de øvrige forbedringer af børnetandplejen, som vi har gennemført de seneste år,” siger Bo Abildgaard, formand for Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund. Lige nu ligger kommunen under niveau i Region Sjælland i forhold til tandsundhed. Og den statistik skal forbedres, siger udvalgsformanden. I dag bliver børnene indkaldt til første undersøgelse hos tandplejen, når de er tre år. Siden 2016 har kommunens tandbus desu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum