Næstved Bibliotek og Borgerservice

Hvordan kom Den lille Prins til Fuglebjerg

Del

Kom og deltag i et spændende arrangement i de smukke omgivelser foran Fuglebjerg Bibliotek, torsdag d. 20. maj kl. 15.30 til 17.00

Skulpturen Den lille Prins foran Fuglebjerg Bibliotek
Skulpturen Den lille Prins foran Fuglebjerg Bibliotek

Skulpturen Den lille Prins af kunstneren Jens Galschiøt har hjemsted hér, men hvordan kom den egentlig hertil? Det vil tidligere skoleinspektør Hans Therkild Pedersen fortælle om. Han var meget engageret i at få prinsen til Fuglebjerg, og om nogen ved han alt om skulpturen og hvordan den havnede i Fuglebjerg.

Efter fortællingen vil personalet fra Fuglebjerg Bibliotek fortælle om bogen ”Den lille Prins” og læse udvalgte passager op. Oplæsningen foregår ved den figur, historien handler om, og giver mulighed for at få indblik i litteraturens muligheder og glæder.

En hyldest til kærligheden og litteraturen

Eventyret er en poetisk og filosofisk hyldest til kærligheden, fantasien og barnet i os alle og taler både til børn og voksne. Vi skal fokusere på de vigtige ting i livet. Det er ikke rigdom og magt, men kærlighed til de nære ting. Det er et forsøg på at få os alle til at stoppe og se verden, som et barn lille gøre. Rent og uden bagtanker.

Vi ser frem til at familier på tværs af generationer kan få kendskab til en klassiker indenfor litteraturen udtaler kulturformidler Helle Sigaard fra Fuglebjerg Bibliotek.

Den lille prins er et yndet mødested i Fuglebjerg, og vi vil med dette arrangement vise de muligheder skulpturen giver udtaler personalet fra Fuglebjerg Bibliotek. Skulpturen lægger op til, at både børn og voksne kan sidde ned i en travl hverdag og få en god snak eller lege på skulpturen.

Eventyret er en læseoplevelse, der sagtens tåler gentagelse.

Arrangementet d. 20. maj kl. 15.30-17 er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk .

Der serveres en lille forfriskning.

Medbring eventuelt noget at sidde på

Kontakter

Billeder

Skulpturen Den lille Prins foran Fuglebjerg Bibliotek
Skulpturen Den lille Prins foran Fuglebjerg Bibliotek
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum