WalletForm

Hvordan du kan følge en kostplan, hvis du har et budget

Del

WalletForm lavede for nylig en undersøgelse, undersøgte de mest populære kostplaner i 2019, og hvordan du kan følge dem uden at sprænge banken.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sommeren er ved at være her, og mange vil gerne tabe sig og blive sundere. For at opnå dette vælger folk at begynde at træne og følge en kostplan. WalletForm lavede en undersøgelse for at finde ud af, hvad de mest populære kostplaner har til fælles, og hvordan man kan spare penge, når de følger dem.

Kød-diæter

De mest populære kostplaner inkluderer Keto-diæten, den mere liberale LCHF-diæt (få kulhydrater, højt indtag af fedt) og Paleo-diæten. Hvad disse tre har til fælles er, at de bruger meget kød og meget få kulhydrater. Disse kostvaner har vist sig at have en positiv indvirkning på folks sundhed, såsom lavere blodsukker. Men at spise kød hver dag kan være en dyr vane.

Det er dog stadig muligt at følge disse kostplaner uden at sprænge banken. De væsentligste regler, der skal følges for denne kost for at spare penge omfatter: køb stort ind– jo mere du køber, desto billigere er det at lave mad: På denne måde kan du reducere dine fødevareomkostninger med 50 til 70 procent. Du kan også faste og blive vegetar for et par dage - der er mange proteinkilder uden kød, som du kan spise.

Diæter uden kød

På den anden side er der også vegan-diæter. At følge en vegansk kost betyder, at du fjerner kød, fisk og andre fødevarer, der kommer fra dyr fra din kost. Dette kan resultere i, at du mister vigtige næringsstoffer. En vegansk kost kan også være meget dyr, da de fleste produkter, du kan spise, er sæsonbetonede. Nogle tager også vitaminer og kosttilskud udover diæten.

At være veganer kan være dyrt, især når du lige er begyndt, men der er dog måder hvorpå, du kan reducere dine samlede udgifter. Du bør altid købe varer, som er i sæson – f.eks. frugter og grøntsager er billigere 50% billigere. Prøv at "gøre det selv" - fødevarer som vegansk ost, hummus og mandelmælk kan nemt laves derhjemme i stedet for de fremstillede produkter i butikkerne. Spis enkle fødevarer - at spise simpel mad er ikke det samme som at spise kedeligt - at tilføje krydderier og smagfulde ingredienser vil gøre alle dine daglige måltider spændende.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du kan spare, når du følger en diæt, skal du læse hele artiklen på WalletForm.

Nøgleord

Billeder

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Download

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm