YouGov Denmark

Hvordan adskiller holdninger til work-life balancen sig verden over?

Del

YouGov International Omnibus-team har gennemført en undersøgelse blandt arbejdstagere i udvalgte lande verden over (USA, Frankrig, Tyskland, Sverige, Australien, Danmark og Storbritannien) for at finde ud af, hvordan holdninger til arbejde og work-life balance adskiller sig.

*Data er baseret på internationale undersøgelser fra september 2016.

Hvis du har brug for globale undersøgelser med hurtige resultater, kan YouGov International Omnibus-team hjælpe dig inden for en lang række områder lige fra knogleskørhed til finansiel forståelse. Ud over de undersøgte lande i denne infograf når YouGov International Omnibus ud til et repræsentativt udsnit af befolkningen i over 60 lande samt ud til bestemte målgrupper fx ‘det grå guld’, singler eller beslutningstagere i små og store virksomheder.

Billeder

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

YouGov - What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Besøg yougov.dk for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum