Danske Spil A/S

Hvor skal Lionel Messi hen? Skal han overhovedet nogen steder?

Del

Nu kan du oddse på, hvor den argentinske stjernespiller fortsætter karrieren.

Når FC Barcelona starter sæsonen, vil det være uden klubbens absolutte stjerne, Lionel Messi, i truppen. Det oplyste den catalanske storklub i går, efter det ikke var lykkes med en forlængelse af kontrakten.

Og så starter spekulationerne, for hvor skal den 34-årige boldkunstner nu folde sig ud?

Det har Danske Spil nu 15 bud på – Paris SG med odds 1,60 som Lionel Messis mest sandsynlige destination.

Det er der ifølge oddssætter Mathias Reimer Larsen flere grunde til:

- Paris SG er en af de rigeste klubber i verden og er sammen med Manchester City nok den klub, der kan strikke den største lønpakke sammen. Derudover er der private relationer mellem Messi og flere af spillerne i Paris SG, blandt andre Neymar, som tidligere har spillet i Barcelona, og Di Maria, som Messi kender fra det argentinske landshold.

- Endvidere passer Paris måske mere bedre til Messi både kulturelt og vejrmæssigt, og der er rigtig gode muligheder for at vinde nogle trofæer og samtidig drosle lidt ned i forhold til antallet af kampe, siger Mathias Reimer Larsen.

La Liga har brug for Messi
Favorit nr. 2 til at sikre en underskrift fra en af verdens bedste spillere gennem de seneste 15 år er…tadaa…FC Barcelona!

Det kan måske undre, når den spanske klub netop har meldt ud, at Lionel Messi forlader klubben.

- Det hænger sammen med, at den spanske liga har brug for Lionel Messi. Brandet La Liga er i høj grad bundet op på Messi, og ligaen vil simpelthen miste indtægter uden Messi. La Liga har allerede mistet Ronaldo, og det vil være en økonomisk katastrofe, hvis den også mister Messi, siger Mathias Reimer Larsen.

Hvis du tror på, at La Liga og FC Barcelona formår at holde fast i Lionel Messi – og det rent faktisk sker – kan du få dine penge 3,00 gange igen.

Manchester City, som ofte er blevet nævnt i samme sætning som Lionel Messi, giver odds 7 som argentinerens nye arbejdsgiver, mens der er odds 15 på, at det bliver en klub i den bedste amerikanske liga, MLS, eller Liverpool.

En retur til barndomsklubben, Newells Old Boys, giver odds 20.

Du kan se alle 15 bud på, hvor Lionel Messi kan ryge hen, på Danske Spils hjemmeside: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/16559/fodbold/transfer/transfer/matches

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum