Hvis man aldrig har været på den anden side af Middelhavet

Del

så er chancen der nu. Ny Afrika-bog giver et intenst og levende indblik i det store kaotiske kontinent.

’På kanten af asfalten’ er en dramafyldt udviklingsrejse i Afrika, hvor forfatteren, Lars Zbinden Hansen, og læseren undervejs bliver klogere, når der samles op i temaer som ’fattigdom’, og hvad det begreb egentligt betyder. ER Afrika så fattigt, som vesten vil gøre det til. Forfatteren mener nej.

Et andet tema er udviklingsbistand. Virker det? Forfatteren mener nej. Og statistik på Afrika? Kan man stole på statistikker og udlægninger af dem. Nej igen!

Bogen rummer autentiske historier fra forfatterens næsten 30 år på kontinentet. Den giver indblik i intriger på et par danske ambassader og i danske NGO’er og får forfatteren til at juble over alt det gode ved Afrika men samtidig erkende, at der er ting, han ikke kan klare. Han flygter først fra det danske udenrigsministerium og senere fra en borgerkrig i Elfenbenskysten.

Til sidst konkluderes der på Afrikas fremtid, og den ser sort ud. Til gengæld er slutningen på bogen en fremmed fugls bevægende erkendelse af, at kontinentet næppe kan forstås som en helhed.

Læs også lektor Stig Jensens anmeldelse af bogen her: Anmeldelse: Bliv klog på Afrika og os i Afrika

Forfatteren er flyttet til Madagaskar, hvor han sidder klar med yderligere oplysninger om bogen og dens tilblivelse på email: larszbinden@yahoo.com og på tlf. +261 (0) 34 91 345 27, og efter aftale per skype eller face time.

’På kanten af asftalen’ kan købes som paperback og ebog hos netboghandlere som saxo.dk, bog-ide.dk, williamdam.dk og gucca.dk samt i instore boghandlere.

Billeder

Download
Lars Zbinden Hansen
Lars Zbinden Hansen
Download

Information om Zhansen Media

Zhansen Media
Havdrupvej 11, 1. th.
2700 Brønshøj

Følg pressemeddelelser fra Zhansen Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.