Haderslev Kommune

Hvis Haderslev Kasernes tykke mure kunne fortælle

Del

Haderslev Domkirkes Drengekor og Slesvigske Musikkorps bidrager til magien, når lysfesten for tredje år i træk byder på spektakulært lysshow.

For tredje år i træk har firmaet We Create Magic kreeret et nyt og spektakulært lysshow til lysfesten den 4. maj. Men i år er det ikke alene animationsfigurer. Der er også ”rigtige” mennesker med i showet.

- Vi forsøgte til sidste lysfest, med at lade et par musikere fra SMUK spille en kort fanfare, hvilket gav en super god effekt, fortæller Nojus Sabalis indehaver af We Create Magic. Derfor fik vi mod på at gentage succesen i år og tog kontakt til Haderslev Domkirkes Drengekor og SMUK, der heldigvis var med på idéen.

Hvordan drengekoret og SMUK kommer til indgå i lysshowet, vil Nojus Sabalis ikke røbe. Til gengæld vil han gerne løfte en lille flig af den fortælling, som årets show indeholder:

- Hvis Haderslev Kasernes tykke mure kunne fortælle, hvilken fortælling ville vi så få? En fortælling om de forskellige historiske perioder kasernen har oplevet eller en fortælling om menneskene/soldaterne bagved de tykke mure og deres tanker, sorg og glæde? Det er den fortælling tilsat lidt magi, som vi i år ønsker at fortælle, slutter Nojus Sabalis, der i den kommende weekend ankommer til Haderslev med alt sit udstyr,

Foruden selve lysshowet, vil der også i år være mulighed for at se de tegninger, som skolebørn har tegnet til lysfesten.

Har man lyst til at opleve filmene fra 2015 og 2016 kan man den 3. maj dem blive vist på Haderslev Kaserne. Den 5. maj er der mulighed for at se alle tre film 2015-2017. Det foregår begge aftner fra kl. 21.30-22.30.

Lysshowet den 4. maj er en del af aftenarrangementet på Haderslev Kaserne, der begynder kl. 21.55. Der vil være indgang fra Louisevej og Gammelting. Portene åbnes kl. 19.00.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum