Haderslev Kommune

Hvert et skridt tæller

Del

Den 19. september skydes endnu en "Tæl skridt"-kampagne i gang. Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for borgere i Haderslev Kommune og ansatte på kommunens arbejdspladser.

Er du bevidst om, hvor meget eller lidt, du får rørt dig i hverdagen?

Uanset om du har stillesiddende job, eller om du er én af dem, der nærmest ikke sidder stille i løbet af dagen, så lad det komme an på en prøve: Tæl skridt fra den 19. september til den 9. oktober.

"Tæl skridt-kampagnen" er motion uden omklædning og indbyder både til fælleskab, konkurrence og holdånd, når kolleger dyster med og mod hinanden på tværs af afdelinger og virksomheder. Alle skridt, du går, tæller med, - både dem på arbejdet og dem i fritiden.

Det eneste, du skal bruge, er en skridttæller. Den kan lånes efter først-til-mølle-princippet hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev. Der findes også apps, som kan tælle dine skridt. Igen i år har Trafiksikkerhedsgruppen sørget for, at der sammen med udlånte skridttællere udleveres refleksbrikker, så du trygt kan færdes i mørket.

Sådan gør du:

  • 1. Stil et hold med mindst tre deltagere og udnævn en holdkaptajn.
  • 2. Tilmelding på www.taelskridt.dk. Brug virksomhedsID: Haderslev
  • 3. Tæl skridt og registrer dem via AppMotion fra Dansk Firmaidrætsforbund, via SMS-service; TS 10.000 til 1272 eller på taelskridt.dkKontaktinformation:

Linette Ebler Rasmussen, Sundhed og Forebyggelse, linr@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 50

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum