De Danske Bilimportører

Hver fjerde bil opladelig i april

Del

De opladelige biler fortsætter fremgangen på det danske marked. Knap 25 procent af de nye biler i den forgangne måned havde elmotor og opladerstik. Dog var det samlede bilsalg mere beskedent med 15.526 nyregistreringer på tværs af alle drivmidler i april måned.

15.526 nyregistreringer i april viser, at bilsalget har vristet sig fri af krisen – særligt når man sammenligner med bilsalget i januar og februar 2021, hvor samfundet var lukket ned. I årets første fire måneder, er der kommet 59.423 nye biler ud på de danske veje, hvilket er helt på niveau med samme periode i 2020, som også var præget af nedlukninger.

”Bilsalget i 2021 har haft en meget svær start pga. corona-nedlukningen. Dog har vi de sidste par måneder set, at bilsalget har gjort flot comeback og allerede har indhentet det tabte. Vi håber at denne udvikling vil fortsætte med at blomstre resten af året”, siger Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører.

De opladelige biler fortsætter fremgangen

De grønne teknologier satte et markant aftryk på bilsalget i den forgangne måned. Hver fjerde nyregistrerede bil var enten en plug-in hybrid- eller en elbil. Særligt plug-in hybriderne markerede sig ved at udgøre hele 18,3 procent af nyregistreringerne. Elbilerne stod for 6,5 procent af de nyregistrerede biler i april.

”Udbredelsen af opladelige biler går hurtigere end forventet. Hvis stigningstakterne fortsætter i samme tempo, stiller det for alvor krav til, at vi hurtigt får udbygget lade netværket i hele Danmark.”, siger Mads Rørvig 

Pressefoto

Klik her

Kildeangivelse

Gengivelse af pressemeddelelsens tekstindhold bedes kildeangivet: De Danske Bilimportører

Gengivelse af tal og statistikker bedes kildeangivet: Bilstatistik.dk

Nøgleord

Kontakter

Sara GabrielsenPublic affairs- og kommunikationskonsulent

Kontakt for data og statistik.

Tlf:71119491slg@bilimp.dk

Billeder

Links

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilproducenternes repræsentation i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas. 

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum