Forsikring & Pension

Hver 4. småbørnsfamilie i region Hovedstaden har ikke en rejseforsikring

Del

Efterårsferien er blevet en populær rejseuge for danske familier. Mere end 200.000 danskere forbereder sig på at rejse væk fra oktobervejret i uge 42, og det gælder især familier med skolebørn. Mange har holdt sommerferier hjemme i det gode vej, men nu trækker rejselysten i danskerne.

Men hver 4. småbørnsfamilie (børn under 10 år) har ikke en rejseforsikring. Det viser tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension og Forsikringsguiden.dk på basis af en undersøgelse fra Epinion.

Snart pakker tusindvis af børnefamilier kufferterne for at rejse udenlands, og det er vigtigt altid at være ordentligt forsikret på rejsen.

​Med det blå sygesikringskort i hånden er du sikret adgang til behandling i EU på lige fod som borgerne i det land, du besøger. Men kortet dækker fx ikke behandling på privathospital, egenbetaling hos læge/hospital eller hjemtransport.

- Uden en rejseforsikring risikerer du derfor selv at skulle have penge op af lommen, hvis du eller din familie kommer til skade eller bliver syge undervejs og fx skal transporteres hjem. Og det kan blive dyrt, lyder det fra konsulent Anja Lintrup Sørensen i Forsikringsoplysningen.

Så der er god grund til at undersøge, om man har en forsikring, og om man i givet fald også er rigtigt dækket. 

Tjek indboforsikringen

- Inden du rejser, skal du først tjekke, om du allerede har en rejseforsikring via din nuværende indboforsikring. Det er der mange forsikringsselskaber, der tilbyder. Ellers kan du købe en rejseforsikring, der svarer til dit behov og rejsemønster, siger Anja Lintrup Sørensen.

På Forsikringsguiden.dk er det netop blevet muligt at sammenligne pris, dækning og service på rejseforsikringer hos et stort antal selskaber. Har du ikke en rejseforsikring i forvejen, så kan du nemt at få overblikket på Forsikringsguiden.

Fakta om rejseforsikringer

- En rejseforsikring dækker altid udgifter til lægebehandling og hospitalsbehandling ved private rejser uden for Danmark.

- Alt efter, om man vælger en årsrejseforsikring eller en enkeltrejseforsikring, er der forskellige muligheder for at vælge ekstra dækninger for det, du har brug for.

- Årsrejseforsikring indeholder ofte hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af personer hjemmefra ved sygdom samt forsinkelse på rejsen.

- Rejseforsikringen kan købes separat eller være inkluderet i din indboforsikring – typisk som en årsrejseforsikring gældende for Europa eller Verden.

- Du kan også vælge at købe en rejseforsikring, der dækker en bestemt rejse i et bestemt tidsrum.

- Tjek, hvordan du er dækket på fx dit kreditkort. Flere kreditkort indeholder en rejseforsikring.

Om Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden.dk er det eneste sammenligningsværktøj på nettet, der tilbyder nuanceret sammenligning af pris, dækning og service på de mest gængse forbrugerforsikringer, nemlig på bil-, hus-, fritidshus-, ulykkes-, indbo- og rejseforsikringer.

Forbrugerrådet TÆNK og brancheorganisationen Forsikring & Pension står bag Forsikringsguiden.dk. Der er 23 selskaber med på Forsikringsguiden, som udgør knap 90 pct. af markedet for de forsikringsprodukter, du finder på Forsikringsguiden.dk.

Kontakter

Anja Lintrup Sørensen, konsulent i Forsikringsoplysningen: als@forsikringogpension.dk

Pressetelefonen i Forsikring & Pension: 4191 9101

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Nye pensionsprognoser: Pensionister undgår lavere afkast26.11.2018 12:01Pressemeddelelse

Fremtiden byder på lavere afkast og højere renter. Det fastslår et sagkyndigt råd, der netop er kommet med nye forudsætninger til de beregninger, pensionsselskaberne giver til deres kunder. Pensionsbranchen justerer derfor beregningerne, og det går særligt ud over unge danskere med lang tid til pensionering. Nuværende pensionister berøres stort set ikke. Sådan lyder det fra brancheorganisationen Forsikring & Pension.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum