Danske Spil A/S

Hvem vinder huset? Danske Spil har en klar favorit i ’Nybyggerne’

Del

- De andre par har fået mere kritik, pointerer Danske Spils oddssætter.

Når du i aften sætter dig til rette i sofaen og venter spændt på afgørelsen af TV2-programmet ’Nybyggerne’, kan du føje lidt ekstra spænding til aftenen.

Danske Spil tilbyder nu odds på, hvem der løber med sejren og nøglerne til det hus, der er på spil.

Hos oddssætter Mathias Reimer Larsener der ingen tvivl om, at favoritten skal findes i ’Grønt Hus’, hvor Caroline og Reece har imponeret med deres indretnings- og håndværksmæssige evner.

- De har vist sig at være et rigtig dygtigt par, og Caroline og Reece er det par, der har fået klart mest ros af dommerne. Derfor har vi dem også som ret klare favoritter til at vinde, siger Mathias Reimer Larsen.

Danske Spil giver odds 1,33 på en sejr til Caroline og Reece, mens Tanja/Jørgen og Martin/Lucas er nummer to og tre på favoritlisten med odds 5 og 6 på en sejr. Der er odds 12 at hente, hvis Line/Benjamin vinder.

- De tre andre par har udviklet sig meget i løbet af de første ni programmer, men de har fået lidt mere kritik for deres arbejde end Caroline og Reece, som også startede på et højere niveau end de andre tre par, understreger Mathias Reimer Larsen.

Vinderen bliver kåret ved en seerafstemning, og man kan spille på vinderen helt frem til åbningen af afstemningen.

Finalen i ’Nybyggerne’ kan ses kl. 20 i aften på TV2.

Pressekontakt:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: 61334230, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum